Agenda
Kalender:
Club agenda
Datum:
15.02.2019 19:00 - 23:00
Locatie:

Beschrijving

Jaarlijks organiseert de Club van 100 een feestavond voor haar leden. De feestavond staat altijd geprogrammeerd rond een thema. Dit jaar hebben we besloten om een wijnproeverij op de agenda te zetten.

De wijnproeverij zal verzorgd worden door Gastrovino Langeveld uit Sassenheim. Langeveld wijn is gespecialiseerd in kwaliteitswijn. Zij bieden u een uitgebreid en betaalbaar assortiment dat varieert van wijnen voor iedere dag tot exclusieve wijnen van de mooiste kwaliteit. Uiteraard zullen wij er voor zorgen dat een stukje Franse kaas niet zal ontbreken. Wij hopen op uw aanwezigheid inclusief uw partner. Indien uw partner geen lid is van de Club van 100 vragen wij een bijdrage van €10,-. Voor de logistiek willen wij u vragen om zich voor deze avond op te geven. Dit doet u door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en aantal personen.

Wij hopen jullie te ontmoeten op vrijdag 15 februari in de Peter Kales Lounge. De inloop start om 19.30 uur en de wijnproeverij start om 20.00 uur.

Groeten,

Ruud, Peter en Peter