Club van 100

De Club van 100 vrienden en vriendinnen van TOP

Onze vereniging TOP heeft zich een aantal zaken ten doel gesteld. Deze doelstellingen zijn er voor de totale breedte van de club. Een aantal zaken heeft te maken met breedtesport, andere met topsport. Hoewel wij ons realiseren, dat velen van ons nu al zeer betrokken zijn bij de vereniging, willen wij die groep en haar betrokkenheid, evenals hun onderlinge band groter maken. Bovendien is er geld nodig om ons dat laatste zetje te geven om op alle fronten die topclub te zijn. De Club van 100 houdt zich bezig met het werven van fondsen, die helpen de doelstellingen van TOP te realiseren.

Agenda Club van 100

loader

Feestavond Club van 100

Op vrijdag 23 februari staat de jaarlijkse feest avond van de Club van 199 weer op het programma. Een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. De jaarlijkse verloting van het Wildweekeinde en dit jaar een gastoptreden van de Hillegomse acoustic folk/rock band JaMiJa XL. 

JaMiJa XL is een vijfmans (semi) akoestische formatie die voornamelijk nummers uit het rock en folk genre spelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Bob Dylan,The Dubliners, The rolling Stones, Jethro Tull, Johnny Cash en vele anderen. De nummers worden (semi) akoestisch ten gehore gebracht en aangevuld met instrumenten als dwarsfluit, mondharmonika en viool in een geheel eigen sfeer neergezet.

 

Een kort verslag van een eerder optreden:

Het was al een bijzonder genoegen te mogen spelen in Duycker cafe na afloop van het optreden van The Dublin legends, maar deze avond kreeg nog meer glans toen de leden van The Dublin Legends even bij ons kwamen kijken en hun waardering uitspraken voor onze band en in het bijzonder onze versie van The Wild rover. Een gezellige avond met een hoop lol en een paar biertjes volgde.

The wild rover is, zo ver als wij ons kunnen herinneren, het nummer dat eigenlijk altijd in onze setlist staat en het is des te specialer dat wij juist de beroemde vertolkers van deze song hebben ontmoet. Vooral mooi en ontroerend was de chemie tussen onze zanger Jan Feeleus en Eamonn Campbell die elkaars beste vrienden uit vroeger tijden leken te zijn. Wederzijds begrip en waardering straalden van deze 2 ” legends ” af. Een treurig vervolg kreeg deze avond helaas toen enkele weken later het bericht ons bereikte dat Eamonn Campbell overleden was. Met terugwerkende kracht kreeg de avond van 28 september hiermee een extra lading, alleen wel op een manier die we allemaal liever anders hadden gezien. In ieder geval zullen wij die bewuste avond nooit vergeten en altijd warme herinneringen koesteren aan The Dublin legends en aan Eamonn Campbell in het bijzonder. Trots en vereerd zijn wij van JaMiJa XL dat wij kunnen bijdragen aan een eerbetoon aan Eamonn Campbell, The Dublin legends en Ierse folkmuziek in het algemeen.

 

Share

Wat kost dat dan?

Zoals de naam van de Club van 100 al zegt, ben je lid voor een bedrag van 100 euro per jaar. Je machtigt TOP om deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd met 1 jaar.

Opzeggen kan tot 1 maand voor de stilzwijgende verlenging.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Club van 100, neem dan contact op met een van onderstaande personen:

Peter Winter: 0252-212925 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruud Westerbeek: 0252-216948 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie kunnen er lid worden?

Bijna iedereen!

Iedereen die TOP een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, vaders, moeders, buren etc. Ook bedrijven kunnen lid worden. Teams of commissies kunnen geen lid worden van de Club van 100.

 

Hoe word je lid?

 

Je kunt lid worden door het Aanmeldingsformulier in te vullen, dit formulier moet je dan inleveren bij een van de leden van de commerciële commissie.

Wat doet de Club van 100?

  • Als lid krijg je een persoonsgebonden seizoenpas voor alle wedstrijden van TOP 1;
  • Als lid reis je gratis met de bus naar de uitwedstrijden van TOP 1, uiteraard alleen als er plaatsen beschikbaar zijn;
  • Eens per seizoen een gezellige bijeenkomst in onze kantine voor alle leden van de Club van 100;
  • Voor iedereen die lid wordt van de Club van 100 hebben we een leuke attentie, uiteraard in de kleuren van TOP;
  • Als lid van de Club van 100 wordt je naam op de website van TOP vermeld;
  • Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst wordt onder de leden een weekendje uit in Nederland voor 2 personen verloot.

Voor de hele vereniging

De opbrengsten van de Club van 100 worden gebruikt om het niveau van alle korfballende leden omhoog te brengen, zowel het niveau van de spelers als wel van de trainers en begeleiders. Er wordt zowel geïnvesteerd in de breedte, evenals in de topsport, zowel bij de jeugd als bij de senioren.

Met andere woorden, de hele vereniging heeft baat bij de opbrengsten van de Club van 100.

Aan/afmelden voor Club van 100 nieuwsbrieven