Club van 100

De Club van 100 vrienden en vriendinnen van TOP

Onze vereniging TOP heeft zich een aantal zaken ten doel gesteld. Deze doelstellingen zijn er voor de totale breedte van de club. Een aantal zaken heeft te maken met breedtesport, andere met topsport. Hoewel wij ons realiseren, dat velen van ons nu al zeer betrokken zijn bij de vereniging, willen wij die groep en haar betrokkenheid, evenals hun onderlinge band groter maken. Bovendien is er geld nodig om ons dat laatste zetje te geven om op alle fronten die topclub te zijn. De Club van 100 houdt zich bezig met het werven van fondsen, die helpen de doelstellingen van TOP te realiseren.

Even voorstellen …

Mijn naam is Lara Boonstoppel, 31 jaar en geboren in Dordrecht. Ik ben op mijn 5e begonnen met korfballen bij Oranje Wit om vervolgens in de junioren over te stappen naar Deetos waar ik mijn eerste Ahoy finale speelde. Voor mij kwam er toen al een sportieve droom uit.

In de senioren maakte ik de overstap naar PKC/SWKGroep waar ik na heel hard trainen het 1e bereikte, waarmee ik twee keer Nederlands Kampioen werd en daarnaast aardig wat zilveren medailles pakte (een terugkomend fenomeen in mijn carrière). In de 2013  werd ik tegen mijn eigen verwachting in geselecteerd voor het Nederlands team waarmee ik wereldkampioen en twee keer Europees kampioen werd, een ontzettend mooie periode met veel mooie herinneringen. Daarnaast leerde ik in die periode Celeste kennen en vond ik haar naast goed in het veld, ook wel erg leuk naast het veld. Onze relatie zorgde er voor dat ik de club TOP/SolarCompleet leerde kennen en dit jaar definitief de overstap maakte. Een grote overstap van de ene mooie club naar de andere mooie club. De eerste weken zijn mij al super goed bevallen, veel nieuwe mensen ontmoet en een erg warm welkom.

Naast korfballen werk ik op het Montaigne Lyceum in Den Haag waar ik docent Dienstverlening en Producten ben op het VMBO. Dit jaar zal er voor het eerst landelijk examen worden gedaan in dit vak, waar ik verantwoordelijk ben voor het ontwikkelen van het examenprogramma binnen mijn school.

Ik heb erg veel zin het nieuwe seizoen om met de selectie te gaan knallen en hoop op mijn oude dag toch nog waardevol te kunnen zijn voor het team. 

 
Share

Aan/afmelden voor Club van 100 nieuwsbrieven

Wat kost dat dan?

Zoals de naam van de Club van 100 al zegt, ben je lid voor een bedrag van 100 euro per jaar. Je machtigt TOP om deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd met 1 jaar.

Opzeggen kan tot 1 maand voor de stilzwijgende verlenging.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Club van 100, neem dan contact op met een van onderstaande personen:

Peter Winter: 0252-212925 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruud Westerbeek: 0252-216948 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie kunnen er lid worden?

Bijna iedereen!

Iedereen die TOP een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, vaders, moeders, buren etc. Ook bedrijven kunnen lid worden. Teams of commissies kunnen geen lid worden van de Club van 100.

 

Hoe word je lid?

 

Je kunt lid worden door het Aanmeldingsformulier in te vullen, dit formulier moet je dan inleveren bij een van de leden van de commerciële commissie.

Wat doet de Club van 100?

  • Als lid krijg je een persoonsgebonden seizoenpas voor alle wedstrijden van TOP 1;
  • Als lid reis je gratis met de bus naar de uitwedstrijden van TOP 1, uiteraard alleen als er plaatsen beschikbaar zijn;
  • Eens per seizoen een gezellige bijeenkomst in onze kantine voor alle leden van de Club van 100;
  • Voor iedereen die lid wordt van de Club van 100 hebben we een leuke attentie, uiteraard in de kleuren van TOP;
  • Als lid van de Club van 100 wordt je naam op de website van TOP vermeld;
  • Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst wordt onder de leden een weekendje uit in Nederland voor 2 personen verloot.

Voor de hele vereniging

De opbrengsten van de Club van 100 worden gebruikt om het niveau van alle korfballende leden omhoog te brengen, zowel het niveau van de spelers als wel van de trainers en begeleiders. Er wordt zowel geïnvesteerd in de breedte, evenals in de topsport, zowel bij de jeugd als bij de senioren.

Met andere woorden, de hele vereniging heeft baat bij de opbrengsten van de Club van 100.