Vacaturebank

Vacature bank

Naast een sport- is TOP een vrijwilligers organisatie. In een grote organisatie zoals TOP is komen regelmatig interessante posities vrij voor verschillende disciplines. Commissie voorzitters, korfbaltechnische functies, commercie, bestuur, organisatorische commissies (de regelneven) en techniek. Voor de jongeren een interessante manier om de CV aan te vullen. Uiteraard zoeken we daarnaast ook mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd "vele handen maken licht werk" is. Dus een bardienst, of helpen bij jeugd activiteiten, feesten organiseren etc. Het kan allemaal. Help daarom een handje mee, laat weten wat je wilt, en uiteraard ook wat je kan. Stuur een berichtje naar de betreffende commissie voorzitter.

Er wordt dan contact opgenomen om samen te bepalen welke belangrijke rol je bij onze vereniging kan uitvoeren.

Vacature TOPpr team

Dat communicatie belangrijk is zowel binnen de club als daarbuiten hoeven we niemand te vertellen. Sinds een jaar heeft TOP een vast team dat communicatie zowel binnen als buiten TOP organiseert en coördineert. Dit TOPpr team zoekt versterking !. Door vertrek van Annette Eijsackers bestaat TOPpr uit 4 leden en is er een vacature.

Gezocht! Barmedewerkers voor de donderdagavond

Doordat een aantal van onze vaste krachten niet beschikbaar is, zijn wij dringend op zoek naar barmedewerkers voor de donderdagavonden. Vanaf 19.30 tot ongeveer 23.00 uur. Het maakt niet uit hoe vaak je kunt (eens per maand per 2 maanden etc.), alle keren dat je er kunt zijn, zijn voor ons meegenomen smiley 

Wil je meer weten of je aanmelden? Mail of bel dan even met Claudia 06-81172005  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Denise 06-42041555 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veldwachten gezocht

Vanaf de 2e helft van de veldcompetitie (start in april),  zijn er weer veldwachten nodig. Een veldwacht zorgt o.a. voor het (laten) uitdelen en opruimen van wedstrijdmateriaal door de teams, maar ook regelen dat teams op de juiste velden spelen. 

Er zijn drie diensten, van 8.30 tot 11.30 uur, 11.30 tot 14.30 uur en de laatste vanaf 14.30 uur tot einde programma. Tijdens een veldwachtdienst is voldoende mogelijkheid voor bijvoorbeeld ouders om  de wedstrijd van de eigen kinderen te bekijken.

Wil je ook wat doen voor de mooiste korfbal club van Nederland, meld je dan aan bij Ruud Westerbeek (06-51338988) , email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Waarschijnlijk wordt je maar één keer opgesteld tot aan de zomer.

Alvast bedankt voor de hulp. 

 

Hou je van koken? Dan zoeken wij jou !

Vind je het leuk om twee keer per seizoen een dagspecial te verzorgen bij TOP? Dan zijn wij op zoek naar jou. Met een enthousiaste groep koks willen we bij de thuiswedstrijden van TOP 1 een dagspecial gaan aanbieden. Heb je interesse of wil je meer weten? Bel of mail dan even met 
Claudia 06-81172005, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Cees 06-54936095, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacature verzorger selectie 2016-2017

De selectie van kersverse landskampioen TOP/Quoratio is op zoek naar een enthousiaste sportverzorger voor volgend seizoen als aanvulling van de medische staf. Het gaat om de invulling van de donderdagavond (volledige selectie) en de begeleiding van TOP/Quoratio 2 op de zaterdagen. De verzorging en begeleiding van de spelers zal in samenwerking zijn met fysiotherapeut Jan Kramer.

Uitbreiding van de media crew gezocht

De media crew van TOP wordt steeds vaker gevraagd om beelden vast te leggen van de wedstrijden van verschillende teams.

TOP wedstrijden van de andere kant bekijken?

Door Cees van Kooten
Vanaf komend zaalseizoen zal naast TOP/Quoratio 1, 2 en A1, ook het derde en de B1 met de schotklok gaan spelen. Dit gaat zeker voor extra spanning en spektakel zorgen, maar betekent ook dat wij als TOP voor 5 ploegen een jurytafel met juryvoorzitter, schotklok- en tijdklok-bediening moeten invullen.
Wij zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons team. Je zult een korte cursus van de KNKV krijgen en verder door ons begeleid worden. Het is belangrijk om de wedstrijd aandachtig te volgen, maar je hoeft niet alle spelregels te kennen.
Heb je interesse in ons TOP-korfbal, ben je bijvoorbeeld een enthousiaste ouder (ook zonder korfbalverleden), of juist een actief of voormalig speler / scheidsrechter, en wil je graag af en toe dicht op de wedstrijd zitten, laat dit dan aan ons weten.
Voor vragen of verdere informatie kun je terecht bij Cees van Kooten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Peter Ammerlaan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Barbara Romsom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Puzzelaar voor B, C en D teams

Komend zaalseizoen zitten we zonder wedstrijdsecretaris voor de aspiranten en enkele pupillen teams B, C , D1, D2 en D3. We zoeken iemand die het leuk vindt om te zorgen dat de teams en wedstrijdadministratie elke zaterdag compleet zijn. Samen met een groep vrijwilligers voor de andere teams zorg je wekelijks voor verwerking van afzeggingen, spelersverdeling etc. in nauwe samenwerking met de TC-Jeugd.

Trainers en coaches jeugd

Zoals het er nu naar uit ziet heeft TOP volgend jaar 33 (!) jeugdteams, dit is nog meer dan dit jaar. Al deze teams hebben een trainer en coach nodig, de TC jeugd doet een beroep op ongeveer 70vrijwilligers. Het wordt een hele uitdaging om al deze teams van een trainer en coach te voorzien. Dus hierbij een oproep aan alle ouders, spelers (vanaf de B) en andere mensen die het leuk lijken om wat te betekenen: meld je aan als trainer en/of coach bij de TCjeugd. Heb je het afgelopen jaar geen team gecoacht, maar zou je wel een team willen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , alle hulp is welkom. Laten we er met z´n allen voor zorgen dat iedereen een trainer en coach heeft, van jong tot oud en van wedstrijdsport tot breedtesport. De TCjeugd ziet jullie mailtjes tegemoet.

Schrijver persberichten

schrijvenTOPpers in de pers. Wij zijn op zoek naar een schrijver voor persberichten.

Iedere zondagavond wordt er vanuit TOP een persbericht verstuurd naar onze perscontacten. Naar aanleiding hiervan verschijnen er in diverse media nieuwsberichten over TOP. Wegens vervanging zoeken wij iemand die deze berichten kan op- en samenstellen.

Heb jij een journalistieke achtergrond of wil je je hierin verder ontwikkelen? Neem dan contact op met Annette Eijsackers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (PR & Communicatie commissie) voor meer informatie.

Fotograaf gezocht!

Om de PR commissie uit te breiden zijn we op zoek naar een (amateur) fotograaf.  Om over een goede fotodatabase te beschikken zoeken we een fotograaf die regelmatig (bij voorkeur iedere week) foto’s maakt van de wedstrijden van de selectie.
Ben jij in het bezit van een camera en heb je ervaring met fotograferen? Vind je het daarnaast leuk om tijdens de wedstrijden foto’s te maken en op deze manier te ondersteunen bij het maken van een echte TOP-Beeldbank?
Stuur dan een e-mail aan Annette Eijsackers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Enthousiaste hulp voor jeugdactiviteiten

De ACJ (activiteiten commissie Jeugd) is een groep enthousiaste ouders van korfballers, die voor de jeugd leuke activiteiten organiseert. Juist niet-korfbal gerelateerd. Lijkt het je leuk om ons te helpen met het bedenken van activiteiten, te helpen in de voorbereidingen en de uitvoering, mail ons dan vandaag nog!

Voorzitter tennis commissie (TTC)

Onze huidige voorzitter van de tennis commissie heeft aangegeven dat hij met ingang van het zomerseizoen wil aftreden. We zoeken dan ook een enthousiaste opvolger voor deze dynamische positie. De kar trekken, de commissie leiden en zorg dragen voor in stand houding en ontwikkeling van de kwaliteit van ons tennis product. Geinteresseerden kunnen zich melden bij Rene de Ruijter en/of Ron Thoms .

Schoonmaak hulp

Voor de maandagochtend (8-12) zoeken we versterking voor onze gezellige schoonmaak ploeg!
We maken de kantine's, keuken, kleedkamers en toiletten elke week schoon en zoeken naar gezellige collega's om ons hierbij te helpen!
Heb je elke of soms op maandagochtend tijd, laat het ons weten!
Hanneke Westerbeek & Kim van Dommelen-Blok

Kangoeroebegeleider

Wij zijn hard op zoek naar één of meerdere enthousiaste mensen die de coördinatie/begeleiding van de Kangoeroes op zich willen nemen. De Kangoeroes zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar en trainen op zaterdag van 10.00-11.00 uur.

Lid PR en communicatie

Een van de belangrijke aandachtspunten de komende jaren betreft professionalisering van PR en communicatie over en binnen TOP. We zoeken daarom vrijwilligers die zich hierin thuis zullen voelen. Naast een voorzitter zijn we uiteraard ook op zoek naar leden. 

 

Voorzitter PR en communicatie

Een van de belangrijke aandachtspunten de komende jaren betreft professionalisering van PR en communicatie over en binnen TOP. We zoeken daarom vrijwilligers die zich hierin thuis zullen voelen. een voorzitter zit deze kar gaat trekken en samen met het bestuur de inrichting op zicht neemt.

 

Lid Commerciele Commissie

De commerciële commissie zoekt commercieel talent. Door vertrek van een aantal leden zijn er plaatsen vacant.

 

Steward (KL wedstrijden)

Voor de begeleiding van de gasten tijden korfballeague wedstrijden worden stewards gezocht. Meld je bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je hier interesse in hebt.

Barmedewerker

De kantine is een dynamisch bedrijf geworden, nog steeds bemenst door enthousiaste vrijwilligers. Hiervoor zijn blijvend meer en nieuwe vrijwilligers nodig die af en toe een bardienst kunnen meedraaien. Geïnteresseerd? Laat het dan even weten bij Monica de Goede, haar E mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gastheer/vrouw voor de zaterdagen

Voorheen waren er veldwachten, deze functie is in de loop der jaren veranderd. We zijn op zoek naar ouders die op een/of meer zaterdagen in het veldseizoen een oogje in het zeil houden op het complex, als hulp en wegwijzer kunnen optreden en gastheer/-vrouw voor bezoekers kunnen zijn.

Vacature wedstrijdsecretariaat pupillen

Vind je het leuk om te puzzelen?

 

Je bent iemand die het leuk vind om te puzzelen. Dat is mooi, bij TOP/wereldtickets.nl komt volgend jaar een vacature vrij waarbij een gezonde dosis puzzeldrift een pre is.

Vacature Commerciële Commissie

De commerciele commissie van T.O.P. zoekt

Commercieel Talent (m/v)

Vanwege de verdergaande professionalisering van de commerciele commissie van korfbalvereniging T.O.P. zoeken wij op korte termijn uitbreiding voor de commissie in de vorm van mensen met commercieel talent.