Contact

Route vanuit Den Haag

Rijksweg A44 langs Wassenaar richting Amsterdam, afslag 5, Sassenheim. Op rotonde rechtdoor. Bij verkeerslichten rechtdoor (2x) Vervolgens de weg blijven volgen en dan voor kerk met de bocht mee naar rechts (Parklaan). Bij verkeerslichten rechtsaf (Narcissenlaan). Deze gaat over in de Van Alkemadelaan. Nadat u aan uw rechterhand school Het Rijnlands Lyceum passeerd, ligt de Sporthal De Wasbeek rechtvooruit en Sporthal de Korf en de sportvelden rechts aan het einde van de Sportdreef. Zie ook gele bordjes richting Sportcomplex Wasbeek.

Route vanuit Amsterdam

Via de A4, bij Nieuw Vennep A44 volgen, afslag 3 Noordwijkerhout, Sassenheim Centrum, Noordwijk. Sla op de rotonde aan het einde van de afrit rechtsaf. Bij de volgende rotonde linksaf (Parklaan). Bij tweede verkeerslichten linksaf (Narcissenlaan). Deze gaat over in de Van Alkemadelaan. Nadat u aan uw rechterhand school Het Rijnlands Lyceum passeert, ligt de Sporthal De Wasbeek rechtvooruit en de sportvelden rechts aan het einde van de Sportdreef. Zie ook gele bordjes richting Sportcomplex Wasbeek.

Openbaar vervoer

Met de trein: Uitstappen op station Sassenheim. Onder de snelweg A44 door lopen, na ca. 100 m weg rechts, de Kwekersweg in. Loop rechtdoor en voor de school (Rijnlands Lyceum) rechts het voet/fietspad op. Pad volgen tot aan sporthal De Korf en velden. Voor sporthal De Wasbeek na de school links aanhouden en aan het einde van de sportdreef aan de rechterhand.

Communicatie

 
 

TOP informeert haar leden, sponsoren en andere geïnteresseerden op diverse manieren. Uiteraard via deze website, waar de meest actuele informatie is te lezen. Daarnaast wordt actief gebruik gemaakt van de nieuwe media. Zo worden regelmatig nieuwtjes via Twitter bekend gemaakt, het account @kvtop kent een groeiend aantal volgers. Op facebook is TOP te vinden onder de naam korfbalvereniging TOP. De supporters van TOP, TOPsOurPride ook een eigen twitter & facebook account, @topsourpride.

 

Zaalboekje TOP

T.O.P. 1 zaalboekje
 

Tijdens thuiswedstrijden van TOP 1 in de zaal is er voor bezoekers een zaalboekje beschikbaar bij de ingang. Hierin vindt u een korte beschrijving van beide verenigingen, de spelers en speelsters van de beide ploegen, indien vooraf bekend de namen van coaches, scheidsrechter en grensrechter. Ook de andere thuiswedstrijden die avond, de sponsor van de wedstrijdbal en de ploeg van de week vindt u hierin terug.

Conctact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Sponsor bulletin TOP

 
T.O.P. Sponsor Bulletin
 

Een aantal keren per jaar stuurt TOP aan sponsors en adverteerders een nieuwsflits of een wat uitgebreider sponsor bulletin. Hierin worden de sponsors en adverteerders op de hoogte gesteld van het belangrijkste nieuws van de vereniging. Verder uitnodigingen voor activiteiten, wedstrijden en bijeenkomsten die ook open staan voor sponsors of voor adverteerders.

Contact: Michiel de Haan

 

TOP

Opgericht: 12 juli 1928

Kon. goedgekeurd
5 april 1971
KvK 40446055
IBAN NL36RAB00136727212
 

Postadres

Secretariaat
Mw. Barbara Romsom
Vliegeniersweg 29
2171 PA Sassenheim
tel: 06-47121059
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TOP complex

Sportkantine TOP
Sportdreef 8
2171 KM Sassenheim
Tel: 0252-230937

 

Sporthal De Korf

Sportdreef 8
2171 KM Sassenheim
Tel: 0252-230937

Sporthal De Wasbeek

van Alkemadelaan 12
2171 DH Sassenheim
Tel: 0252-215594