Club van 100

 

vrienden en vriendinnen van TOP

 

Onze club heeft zich een aantal zaken ten doel voor de totale breedte van de club gesteld. Alle onderdelen van de club vragen daarbij aandacht en uiteraard ook financiele middelen. Te denken valt aan verbeteringen op ons complex, onze jeugd, de wedstrijd- en breedtesport, maar uiteraard ook de topsport. Hoewel wij ons realiseren, dat velen van ons nu al zeer betrokken zijn bij de vereniging, willen wij die groep en haar betrokkenheid, evenals hun onderlinge band groter maken. Bovendien is er geld nodig om ons dat laatste zetje te geven om op alle fronten die topclub te zijn. De Club van 100 houdt zich dan ook bezig met het werven van fondsen, die helpen de doelstellingen in de breedte van TOP te realiseren.

Voor de hele vereniging

De opbrengsten van de Club van 100 worden gebruikt om het niveau van alle korfballende leden omhoog te brengen, zowel het niveau van de spelers als wel van de trainers en begeleiders. Er wordt zowel geïnvesteerd in de breedte, evenals in de topsport, zowel bij de jeugd als bij de senioren.

Met andere woorden, de hele vereniging heeft baat bij de opbrengsten van de Club van 100.

Wat doet de Club van 100?

  • Als lid krijg je een persoonsgebonden seizoenpas voor alle wedstrijden van TOP 1;
  • Als lid reis je gratis met de bus naar de uitwedstrijden van TOP 1, uiteraard alleen als er plaatsen beschikbaar zijn;
  • Eens per seizoen een gezellige bijeenkomst in onze kantine voor alle leden van de Club van 100;
  • Voor iedereen die lid wordt van de Club van 100 hebben we een leuke attentie, uiteraard in de kleuren van TOP;
  • Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst wordt onder de leden een weekendje uit in Nederland voor 2 personen verloot.

Wie kunnen er lid worden?

Bijna iedereen!

Iedereen die TOP een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, vaders, moeders, buren etc. Ook bedrijven kunnen lid worden. Teams of commissies kunnen geen lid worden van de Club van 100.

 

Wat kost dat dan?

Zoals de naam van de Club van 100 al zegt, ben je lid voor een bedrag van 100 euro per jaar. Je machtigt TOP om deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd met 1 jaar.

Opzeggen kan tot 1 maand voor de stilzwijgende verlenging.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Club van 100, neem dan contact op met een van onderstaande personen:

Peter Winter: +31 6 5334 1575
Ruud Westerbeek: +31 6 5133 8988

of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opzeggen club lidmaatschap

Opzeggen kan via e-mail aan de secretaris:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of d.m.v. invullen van dit formulier.

Mocht je twijfelen dan kan er contact worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon met Barbara Romsom, 06-47121059.