TOP video & TOP-LIVE

TOP livestream 19 November 2022

Vandaag staat onze video ploeg opgesteld bij TOP/IAA fresh 2 tegen Blauw-Wit (A) 3. Tap hier voor de livestream en abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.  

Korfbal League 2 ook op Eyecons

Vanaf 12 november een nieuw seizoen, een nieuwe klasse en tien ploegen die met elkaar de strijd aan gaan om promotie naar de Korfbal League. Deze wedstrijden zijn ook allemaal LIVE te volgen op EYECONS.COM. De Reserves echter zijn hier niet live te volgen. Daarvoor worden door de clubs veelal het eigen Youtube kanaal gebruikt.

10 November TOP Insights aflevering 2

Donderdagavond 10 november is er weer een nieuwe TOP Insights. Aanvang 20:00.

We willen heel graag wat publiek erbij betrekken. Er wordt nog gewerkt aan de cast, maar zeker aanwezig zijn Aad van Rijthoven (Coach selectie), Ferry Huurman (directeur Rabobank) en Jan Willem Lokerman (Commercieel manager bij Scotch Investments). Interessante gesprekken en interviews onder deskundige leiding van Henk van Ewijk.

Wil je hierbij live aanwezig zijn dan kan dat. Heel gaaf om te zien hoe dat in zijn werk gaat, een professioneel staaltje vakmanschap van de video crew en na de uitzending nog even napraten met de gasten. Kom donderdagavond naar de Sportdreef en schuif aan bij de tweede TOP Insights. Wel graag om 19:45 aanwezig als je erbij wil zijn. 

We gaan er een leuke uitzending van maken.

Lees meer...

Donderdag 29 september: Eerste TOP Insights

Op donderdagavond 29 september gaan we samen met de TOP video crew van start met de eerste TOP insights van het nieuwe seizoen (voorheen "Aan tafel met HNK"). Tafelheer Henk van Ewijk gaat in gesprek met de nieuwe staf en spelers van TOP/IAA fresh. Daarnaast komt ook de Babbel aan de Bar weer terug. Gasten ditmaal zijn Jur de Graaf, Algemeen directeur van onze nieuwe hoofdsponsor IAA fresh en Jan Willem Lokerman namens onze shirtsponsor Scotch Whisky Investments.

Aanvang is om 20:00.

TOP Insights wordt live uitgezonden op het vertrouwde TOP You Tube kanaal. Mocht je aanwezig willen zijn bij de live opnames dan ben je meer dan welkom. Zorg dan wel dat je om 19:45 aanwezig bent in de Peter Kales Lounge.

 

Samen met de videocrew gaan we er weer een leuke uitzending van maken.

 

Met sportieve groet,

Henk van Ewijk

Voorzitter Commerciele commissie