Blog bestuur

Blog bestuur

Regelmatig schrijft een van de bestuursleden van TOP een artikel over het wel en wee binnen de vereniging voor dit blog.

Michiel de Haan en Barbara Romsom benoemd

Maandag tijdens de Algemene Leden Vergadering van TOP/SolarCompleet heeft het bestuur twee TOPPERS in het zonnetje mogen zetten. 

Vanuit de leden van de Commerciële Commissie kwam het verzoek of Michiel de Haan in aanmerking zou komen voor de titel Lid van Verdienste van TOP. Na ruim 13 jaar zitting in de CC heeft Michiel het stokje overgedragen aan Peter Steenbergen. Van die 13 jaar is hij de meeste tijd voorzitter geweest en heeft Michiel samen met zijn commissie een mooie organisatie neer gezet. O.a. de twee jaarlijkse TOP veiling en de Business Club zijn op initiatief van Michiel opgestart. En zoals we weten zijn deze events zeer succesvol en dragen ze mede bij tot een grote bron van inkomsten voor onze Club. Michiel heeft altijd verkondigd dat hij dit niet zonder zijn team had kunnen doen en dat de goede sportieve prestaties van onze vereniging ook een must is om (grote) sponsoren binnen te halen. 

Het bestuur was het dus direct eens met het verzoek van de CC en de ALV heeft het voorstel om Michiel te benoemen als Lid van Verdienste van TOP met applaus goedgekeurd.

Barbara Romsom is niet weg te denken in onze organisatie. Als secretaris van het bestuur verzet zij ontiegelijk veel werk, vooral achter de schermen. Doordat zij midden in de vereniging staat (wie kent haar niet) heeft ze veel contacten. Barbara verstaat ook de kunst om mensen te vragen of te motiveren voor een bepaalde klus, dit kan een verzoek zijn om een wedstrijd te fluiten maar ook voor bepaalde taken binnen een commissie weet ze de juiste mensen te ‘strikken’  (ik spreek uit ervaring). Door de jaren heen heeft Barbara in de volgende commissie zitting gehad; juniorenraad, bestuur/secretariaat, wedstrijdsecretariaat, TC, TTC en heeft ze de veld coördinatie gedaan, is zij weleens inval veldwacht, regelt ze last minute scheidsrechters, draait ze een bardienst, mee geweest als leiding van TOP-kamp en coachen kan ze ook nog, of het jeugd teams zijn of senioren, maakt niet uit. 

Binnen het bestuur hebben we dit besproken, zonder dat Barbara het wist. Dat was nog het lastigste, want Barbara is er bijna altijd en regelt de bloemen en presentjes. Het is ons gelukt om haar afgelopen maandag volledig te verrassen. Het voorstel van het bestuur om Barbara Romsom te benoemen tot Erelid van TOP werd dan ook door de ALV goedgekeurd met spontaan applaus.

Michiel en Barbara, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie titel. Wij zijn trots op zulke vrijwilligers met een groot TOP hart, en jullie mogen uiteraard ook trots zijn!

 

 

 

Namens het bestuur,

Ruud Westerbeek

 

Benieuwd naar onze ereledenlijst ? klik/tap hier

 

 

Share