Blog bestuur

Wedstrijd FORTUNA/DELTA LOGISTIEK – TOP/LITTA uitgesteld

De competitiewedstrijd tussen FORTUNA/DeltaLogistiek en TOP/LITTA gaat morgen niet door. De besturen van beide verenigingen achten het, gegeven de voorspelde omstandigheden en het door het KNMI afgegeven weeralarm ‘code rood’, niet verantwoord dat spelers, staf, scheidsrechters en vrijwilligers naar Delft afreizen. De risico’s zijn simpelweg te groot. Het besluit is genomen in overleg met het KNKV. De wedstrijd zal op een nader moment worden ingehaald.

Bestuur TOP/LITTA
Bestuur FORTUNA/DeltaLogistiek

 

TOP/LITTA verlengt samenwerking volledige trainersstaf

Het bestuur van TOP/LITTA is enthousiast om zo vlak voor de start van het nieuwe Korfbal League seizoen 2020-2021 bekend te kunnen maken dat de samenwerking met de trainersduo’s Braunstahl / Harland en Zuurmond / Swikker is verlengd. Daarbij is wederzijds de intentie uitgesproken om nog minimaal twee seizoenen met elkaar door te gaan. 

Lees meer...

Geen Michel van Gent meer langs de lijn

De Korfbal League gaat weer beginnen in januari. Alles is anders dit seizoen, maar we gaan ook een vertrouwd gezicht missen. Na 10 jaar Leidse Courant en 28 jaar Leidsch Dagblad heeft Michel besloten een punt achter zijn werk als korfbalverslaggever te zetten.

Lees meer...

Rob Meijer treedt af

Zaterdag 12 december treedt Rob Meijer na bijna 10 jaar af als KNKV voorzitter. Rob is daarvoor, in een aantal termijnen, meer dan 20 jaar voorzitter van TOP geweest. Rob is één van de initiatiefnemers geweest van het meerjarenplan om TOP naar het hoogste niveau van het korfbal te brengen. 

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 27 oktober 2020

Lees meer...

Gevolgen nieuwe maatregelen

Lees meer...

Algemene Leden Vergadering 2020

Lees meer...

Een bericht aan alle TOPPERS

Lees meer...

TOP/LITTA trotse winnaar beste idee van Teylingen

Lees meer...

We zijn weer begonnen, maar hebben jou nodig!

Lees meer...

Welkom terug bij TOP/LITTA

Lees meer...

Trainingen en oefenwedstrijden en Corona

Lees meer...