Blog bestuur

Gerrit Verbaan overleden

Vorige week bereikte ons het droevige bericht dat Gerrit Verbaan op 83 jarige leeftijd toch wel plotseling van ons is heen gegaan. Ruim twee maanden nadat zijn vrouw Corrie aan de gevolgen van Corona was overleden.

Lees meer...

Gezocht ... Bondsraadsleden

Met de vernieuwde koers die bij het KNKV ingezet is, is het KNKV op zoek naar vertegenwoordigers van de verenigingen – bondsraadsleden – in elk van de 24 regio’s. Personen die willen staan voor de korfbalsport en korfbalverenigingen in hun regio en mee willen denken over de strategische ontwikkelingen en de toekomst van korfbal kunnen zich tot en met 17 mei aanmelden.

Lees meer...

Geen veldcompetitie dit voorjaar

Eerder publiceerden we de routekaart veldcompetitie met daarin aangegeven hoe de competitie eruit zou zien als vanaf een bepaalde datum competitie spelen weer mogelijk was.  Op 22 april kwam het KNKV met een bericht onder dezelfde titel zoals hierboven, zie https://www.knkv.nl/geen-veldcompetitie-in-het-voorjaar/

Lees meer...

Erehaag Wilco den Hollander

Eerder berichtten we al over het vreselijke en onbegrijpelijke bericht dat Wilco den Hollander plotseling is overleden. Op de dag van de plechtigheid rond de begrafenis van Wilco wordt aanstaande dinsdag een erehaag georganiseerd om Wilco een laatste eer te bewijzen. 

Lees meer...

Overleden ... Wilco den Hollander

Begin deze week bereikte ons het vreselijke en onbegrijpelijke bericht dat Wilco den Hollander plotseling is overleden. Wilco is altijd een echte Ter Leede man geweest, maar was ook regelmatig bij TOP/LITTA te zien samen met zijn vrouw Lobke om bij de wedstrijden van zijn dochter Juune te kijken.

Wij wensen Lobke, Nijs, Juune en Kes en alle nabestaanden heel veel sterkte in deze verschrikkelijk moeilijke tijd. We hopen dat ze ook troost kunnen vinden bij de twee mooie sportclubs Ter Leede en TOP/LITTA.

 

Ruud Westerbeek, namens het bestuur

 

 

Lees meer...

Tennisdubbel en viertallen vanaf dinsdag 16 maart

Recent plaatsten we al een berichtje op de website dat de velden drukker bezet zijn en ook een berichtje over bron- en contactonderzoek. Hou het trainingsschema in de gaten en lees het berichtje over bron- en contactonderzoek als dat op jou van toepassing is. Ook op de zaterdagen zijn de velden flink bezet.

Lees meer...

Positief getest op Corona en bij TOP geweest ?

We hebben ervaren dat het voor de GGD lastig is om zich in één keer een goed beeld te vormen van de situatie bij TOP. Inmiddels is twee keer een eerder afgegeven advies om in quarantaine te gaan in tweede instantie door de GGD gecorrigeerd en ingetrokken, met alle onnodige onrust, energie en ongemakken (vb niet naar school / werk) van dien voor veel van onze leden. We willen iedereen behulpzaam zijn bij het vlot verlopen van het contactonderzoek. 

Lees meer...

Wedstrijd FORTUNA/DELTA LOGISTIEK – TOP/LITTA uitgesteld

De competitiewedstrijd tussen FORTUNA/DeltaLogistiek en TOP/LITTA gaat morgen niet door. De besturen van beide verenigingen achten het, gegeven de voorspelde omstandigheden en het door het KNMI afgegeven weeralarm ‘code rood’, niet verantwoord dat spelers, staf, scheidsrechters en vrijwilligers naar Delft afreizen. De risico’s zijn simpelweg te groot. Het besluit is genomen in overleg met het KNKV. De wedstrijd zal op een nader moment worden ingehaald.

Bestuur TOP/LITTA
Bestuur FORTUNA/DeltaLogistiek

 

TOP/LITTA verlengt samenwerking volledige trainersstaf

Het bestuur van TOP/LITTA is enthousiast om zo vlak voor de start van het nieuwe Korfbal League seizoen 2020-2021 bekend te kunnen maken dat de samenwerking met de trainersduo’s Braunstahl / Harland en Zuurmond / Swikker is verlengd. Daarbij is wederzijds de intentie uitgesproken om nog minimaal twee seizoenen met elkaar door te gaan. 

Lees meer...

Geen Michel van Gent meer langs de lijn

De Korfbal League gaat weer beginnen in januari. Alles is anders dit seizoen, maar we gaan ook een vertrouwd gezicht missen. Na 10 jaar Leidse Courant en 28 jaar Leidsch Dagblad heeft Michel besloten een punt achter zijn werk als korfbalverslaggever te zetten.

Lees meer...

Rob Meijer treedt af

Zaterdag 12 december treedt Rob Meijer na bijna 10 jaar af als KNKV voorzitter. Rob is daarvoor, in een aantal termijnen, meer dan 20 jaar voorzitter van TOP geweest. Rob is één van de initiatiefnemers geweest van het meerjarenplan om TOP naar het hoogste niveau van het korfbal te brengen. 

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 27 oktober 2020

Lees meer...

Gevolgen nieuwe maatregelen

Lees meer...

Algemene Leden Vergadering 2020

Lees meer...