Blog bestuur

KV / SV Vers x Radboud Universiteit: Field Labs

Om invulling te geven aan de doelen uit het preventieakkoord worden er 12 fieldlabs (sportclubs waar geëxperimenteerd gaat worden) in de sport gekozen waar alle aspecten van de gezonde sportomgeving worden ingezet, uitgetest en gemonitord. Omdat wij dit een belangrijk doel vinden heeft onze club hier zijn medewerking aan verleend.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering 2021

De ALV vindt plaats op maandag 25 oktober om 20.00 uur in de Peter Kales lounge. De definitieve agenda volgt uiterlijk 18 oktober en wordt gepubliceerd op deze website.

We vragen iedereen om zich vooraf aan te melden voor de ALV. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

25 september en daarna

Beste TOPpers,

Vanaf zaterdag gelden er nieuwe Corona-regels, hieronder zie je hoe wij deze toepassen op ons complex. Wanneer er aanleiding is om iets te wijzigen, zullen we dat via onze website publiceren. Zaterdag 25 september zal de kantine om 20:00 uur sluiten in verband met de kermis en feestweek plus het feit dat we voor zaterdag nog steeds flinke gaten in de bezetting van ons barrooster hebben (meldt je aan via de KNKV app of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Namens het bestuur,

Wim van Dommelen

Lees meer...

Het mag echt weer beginnen!

Veel van ons staan te popelen om weer echte wedstrijden te gaan spelen. Na maanden van trainingen en onderlinge partijtjes mogen we echt weer korballen tegen andere verenigingen. A.s. zaterdag 4 september is er eerst nog een dag vol oefenwedstrijden, uit en thuis.

Lees meer...

Publiek weer welkom

De regels als gevolg van Corona zijn sinds 26 juni niet veranderd. Iedereen is dus weer welkom op het complex, ook tijdens trainingen. Bij alles gelden uiteraard nog wel steeds de eerder gepubliceerde regels op ons complex met als de belangrijkste de 1,5 meter en zitten op het terras of in de kantine.

Denk aan een eigen (!) paraplu bij kans op slecht weer. De capaciteit van de kantine is zeer beperkt.

Lees meer...

Aanwijzing te fluiten wedstrijden per TEAM

Ook in het afgelopen seizoen hebben we gelukkig de nodige onderlinge wedstrijden kunnen spelen én kunnen voorzien van een scheidsrechter. Bij de allerkleinsten hebben we het aangedurfd om niet altijd een scheidsrechter in te zetten. 

Lees meer...

Alfred Lambooy en Ewoud van der Kooij complementeren trainersstaf TOP/LITTA

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Alfred Lambooy en Ewoud van der Kooij komend seizoen de trainersstaf complementeren. 

Lees meer...

Celeste Split maakt overstap naar Fortuna

De TC Topsport van TOP/LITTA maakt hierbij bekend, dat Celeste Split (30) komend seizoen de overstap naar het Delftse Fortuna/DeltaLogistiek maakt. TOP/LITTA had Celeste graag willen behouden, omdat ze goed past in onze selectie en bij de ongewijzigde doelstellingen. Dit is helaas niet gelukt.

Lees meer...

Timon Zuurmond en Marco Swikker nieuwe hoofdtrainers/coaches TOP/LITTA

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA zijn enthousiast bekend te kunnen maken, dat Timon Zuurmond (41) en Marco Swikker (52) komend seizoen de nieuwe hoofdtrainers/coaches van haar selectie worden. Beiden zijn geen onbekende in Sassenheim, aangezien ze afgelopen seizoen samen TOP/LITTA 2 onder hun hoede hadden.

Lees meer...

Kantineprijzen per 1 juli en pinnen

Per 1 juli verhogen wij de prijzen van flesjes frisdrank met 0,15 cent in verband met de verplichte statiegeld heffing die in Nederland wordt ingevoerd. Je kunt de flesjes na gebruik voor het goede doel inleveren in de hiertoe bedoelde bak in de kantine. Het inleveren van de flesjes bij de bar voor statiegeld of korting op een vol flesje is niet mogelijk.

Lees meer...

Iedereen weer welkom

De persconferentie van vrijdag 19 juni gaf veel goed nieuws, ook voor TOP/LITTA. Het betekent dat we elkaar deze laatste week nog kunnen ontmoeten op het TOP-complex en vooruit kunnen blikken op een komend – hopelijk normaal -  en mooi seizoen.

Lees meer...

Wijzigingen staf senioren TOP/LITTA seizoen 2021-2022

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA maken hierbij bekend, dat Leon Braunstahl en Bas Harland komend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de trainersstaf van haar seniorenselectie. Braunstahl heeft eind vorige week bekend gemaakt om persoonlijke redenen te stoppen. Eerder was intern al besloten om de samenwerking tussen de club en Harland na dit seizoen te beëindigen.

Lees meer...

Coronaregels vanaf zaterdag 26 juni

De persconferentie van vrijdag 19 juni betekent ook dat we de regels bij TOP/LITTA verder kunnen versoepelen en publiek weer toegestaan is. Bij alles gelden uiteraard nog wel regels op ons complex met als de belangrijkste de 1,5m en zitten op het terras of in de kantine.

Lees meer...

(geen) TOPkamp 2021

De afgelopen maanden/weken is er veelvuldig overleg geweest tussen de kampleiding en het bestuur over het wel of niet door laten gaan van het kamp. Gezamenlijk hebben we gegeven de omstandigheden helaas moeten besluiten dat het TOPkamp 2021 niet door gaat. Een moeilijke en -- dat realiseren we ons -- teleurstellende keuze.

Lees meer...