Blog bestuur

Alfred Lambooy en Ewoud van der Kooij complementeren trainersstaf TOP/LITTA

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Alfred Lambooy en Ewoud van der Kooij komend seizoen de trainersstaf complementeren. 

Lees meer...

Celeste Split maakt overstap naar Fortuna

De TC Topsport van TOP/LITTA maakt hierbij bekend, dat Celeste Split (30) komend seizoen de overstap naar het Delftse Fortuna/DeltaLogistiek maakt. TOP/LITTA had Celeste graag willen behouden, omdat ze goed past in onze selectie en bij de ongewijzigde doelstellingen. Dit is helaas niet gelukt.

Lees meer...

Timon Zuurmond en Marco Swikker nieuwe hoofdtrainers/coaches TOP/LITTA

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA zijn enthousiast bekend te kunnen maken, dat Timon Zuurmond (41) en Marco Swikker (52) komend seizoen de nieuwe hoofdtrainers/coaches van haar selectie worden. Beiden zijn geen onbekende in Sassenheim, aangezien ze afgelopen seizoen samen TOP/LITTA 2 onder hun hoede hadden.

Lees meer...

Kantineprijzen per 1 juli en pinnen

Per 1 juli verhogen wij de prijzen van flesjes frisdrank met 0,15 cent in verband met de verplichte statiegeld heffing die in Nederland wordt ingevoerd. Je kunt de flesjes na gebruik voor het goede doel inleveren in de hiertoe bedoelde bak in de kantine. Het inleveren van de flesjes bij de bar voor statiegeld of korting op een vol flesje is niet mogelijk.

Lees meer...

Iedereen weer welkom

De persconferentie van vrijdag 19 juni gaf veel goed nieuws, ook voor TOP/LITTA. Het betekent dat we elkaar deze laatste week nog kunnen ontmoeten op het TOP-complex en vooruit kunnen blikken op een komend – hopelijk normaal -  en mooi seizoen.

Lees meer...

Wijzigingen staf senioren TOP/LITTA seizoen 2021-2022

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA maken hierbij bekend, dat Leon Braunstahl en Bas Harland komend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de trainersstaf van haar seniorenselectie. Braunstahl heeft eind vorige week bekend gemaakt om persoonlijke redenen te stoppen. Eerder was intern al besloten om de samenwerking tussen de club en Harland na dit seizoen te beëindigen.

Lees meer...

Coronaregels vanaf zaterdag 26 juni

De persconferentie van vrijdag 19 juni betekent ook dat we de regels bij TOP/LITTA verder kunnen versoepelen en publiek weer toegestaan is. Bij alles gelden uiteraard nog wel regels op ons complex met als de belangrijkste de 1,5m en zitten op het terras of in de kantine.

Lees meer...

(geen) TOPkamp 2021

De afgelopen maanden/weken is er veelvuldig overleg geweest tussen de kampleiding en het bestuur over het wel of niet door laten gaan van het kamp. Gezamenlijk hebben we gegeven de omstandigheden helaas moeten besluiten dat het TOPkamp 2021 niet door gaat. Een moeilijke en -- dat realiseren we ons -- teleurstellende keuze.

Lees meer...

Rob Meijer benoemd als Ridder in de orde van Oranje Nassau

Zaterdag heeft Rob uit handen van de burgemeester, Carla Breuer deze mooie onderscheiding mogen ontvangen. Helaas door Coronamaatregelen konden er slechts een beperkt aantal mensen bij aanwezig zijn.

Lees meer...

Kantine en terras open op trainingsavonden en tijdens evenementen

Afgelopen week is bij wijze van proef op een aantal momenten tijdens sportactiviteiten de kantine en het terras open gegaan. Dit zetten we de komende periode bij voldoende barbezetting voort tijdens trainingsavonden en tijdens evenementen. Daarbij gelden uiteraard nog wel steeds onderstaande regels op ons complex.

Lees meer...

Kantine en terras als proef een aantal momenten open vanaf zaterdag 5 juni

Naar aanleiding van de versoepelingen gelden vanaf zaterdag 5 juni 2021 onderstaande regels op ons complex.

Lees meer...

Versoepelingen per 5 juni - nog even geduld

Wat fijn om vrijdagavond 28 mei tijdens de persconferentie te horen dat er vanaf zaterdag 5 juni weer flink meer mag, ook bij TOP/LITTA. Tegelijk is nog niet alles even duidelijk. We volgen als TOP/LITTA altijd de protocollen van NOC*NSF en het KNKV.

Lees meer...

Trainerswervingscampagne van start

De technische commissies zijn al weer volop bezig met komend seizoen. Bij ‘Tot ons plezier’ neemt het korfballen een centrale plek in en daar lijkt komend seizoen een probleem te ontstaan…

Er stoppen door verschillende omstandigheden een aantal trainers en coaches waar we al jaren op kunnen rekenen. We zijn met name voor de D, C-, B- en A-teams nog hard op zoek naar hun opvolgers.

Lees meer...

Gerrit Verbaan overleden

Vorige week bereikte ons het droevige bericht dat Gerrit Verbaan op 83 jarige leeftijd toch wel plotseling van ons is heen gegaan. Ruim twee maanden nadat zijn vrouw Corrie aan de gevolgen van Corona was overleden.

Lees meer...