Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Zoekgeraakte sponsorkleding en wedstrijdshirts

Afgelopen zomer heeft de nieuwe Kledingcommissie na twee coronajaren een inhaalslag moeten maken om voor alle teams passende wedstrijdshirts en aantallen in orde te maken. Mede doordat het inleveren van de shirts de afgelopen jaren niet soepel was verlopen, was dit een gigantische klus. Dit gold ook voor de sponsorkleding, veel spelers vergaten of verrekte het om spullen in te leveren, dat was behoorlijk frustrerend, maar uiteindelijk is het allemaal aardig gelukt. De Kledingcommissie heeft bergen werk verricht en de teams hebben allemaal de juiste shirts en een flink aantal teams kunnen ook gebruik maken van sponsorkleding en tassen.

 

Voor alle duidelijkheid

Sinds 2009 dragen alle leden jaarlijks bij aan het Kledingfonds, hiermee schaft de club wedstrijdshirts aan. Ieder team krijgt aan het begin van het seizoen een tas met shirts inclusief een paar extra. Uiteraard is het mogelijk dat een team niet helemaal met de maten uitkomt, maar dan kan de Kledingcommissie helpen dit te verhelpen. 
Sponsorkleding wordt overigens niet uit het Kledingfonds betaald!

Helaas zien we regelmatig dat shirts zoekraken. Dat is zonde, want een paar extra shirts bijbestellen kost de vereniging veel geld. Het is de verantwoordelijkheid van iedereen ervoor te zorgen dat er geen shirts zoekraken! We zien regelmatig dat een tas met gebruikte shirts blijft staan, dat is dom en vies als je die shirts een week later weer ongewassen moet aan trekken. Hier zijn spelers/coaches zelf verantwoordelijk voor.

 

Sponsorkleding

Onze vereniging heeft een flink aantal sponsoren die een bijdrage leveren aan sponsorkleding voor een aantal teams. Dat kunnen wedstrijdshirt en inloop(reserve)shirts zijn maar ook trainingspakken, broekjes, rokjes en tassen. De meesten van jullie gaan hier netjes mee om, maar het is bedroevend om te zien dat we regelmatig sponsorkleding vinden in kleedkamers, in het tassenrek, in de sporthal of ergens buiten op het veld. Of dat er opeens een shirt of jack kwijt is geraakt. Sponsorkleding bijmaken is zeer kostbaar en meestal draait de vereniging hiervoor op. Het is een voorrecht dat je in een team speelt waarvoor sponsorkleding is geregeld. Deze kleding en tassen blijven te allen tijde eigendom van TOP, jij mag het gebruiken. Dus ga hier a.u.b. zuinig en netjes mee om en als aan het eind van het seizoen de vraag komt om alles in te leveren, doe dat dan ook. Hiermee maak je het werk voor de Kledingcommissie ook nog eens een stuk gemakkelijker.

 

Bij voorbaat dank.

Jullie Kledingcommissie

  

Share