Club nieuws

Zaterdagavond Business Club

Beste leden van de TOP/LITTA Business Club,

Soms zit het even tegen…

 

 

Als ik dit schrijf, is dat wat er gebeurt in de wereld een beetje de metafoor voor de situatie bij TOP/LITTA. Niets is meer hetzelfde en zaken die zo vertrouwd waren, worden opeens onzekerheden. Zeker ook als we kijken naar de selectie. Want waar winnen toch oh zo vertrouwd leek, is het vanzelfsprekende er een beetje af en is degradatie uit de Korfbal League een feit.

 

Met de wetenschap dat de jeugd de toekomst heeft is er ook een lichtpuntje te melden want onze A1 plaatste zich voor de Play-offs in Ahoy in een zwaar bevochten wedstrijd tegen PKC/Vertom A1. Met dit gegeven en het harde werken tijdens de trainingen, zegt mijn gevoel dat het goed gaat komen. Samen de schouders eronder, werken aan de terugkeer en vooral werken aan plezier. Laten we een bekend gezegde van een gerespecteerd BC lid "van weerstand komt glans" als motto meenemen, dan weten we dat de huidige situatie onderdeel is van een proces waar we als club alleen maar beter uit gaan komen. En ik hoef u niet uit te leggen dat uw fysieke, mentale en financiële steun daarbij meer dan welkom en noodzakelijk blijft.

 

Daarom gaan we er op zaterdag 2 april a.s. weer een geweldige TOP Business Club van maken. Met de wetenschap dat de bollenvelden weer veel blijdschap brengen, onze cateraar staat te popelen om een ieder culinair te verwennen en wij als Commerciële commissie er weer veel zin in hebben, kijken we ernaar uit om jullie te ontmoeten.

 

De TOP BC start om 18:00 (inloop 17:30) en de wedstrijd zal aanvangen om 20:00 uur. We werken nog aan het definitieve programma.

In verband met de logistiek en catering is aanmelden verplicht. Dit kan tot uiterlijk donderdagavond 20.00 uur via de TOP BC App of via het vertrouwde mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

We kijken uit naar uw aanwezigheid want samen helpen we TOP/LITTA op de weg naar terugkeer in de Korfbal League.

 

Met vriendelijke groet,

Henk van Ewijk

Voorzitter Commerciële commissie

 

Share