Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Zaalcompetitie 2022-2023

Beste TOPpers,

Het zaalseizoen zit er weer op. En de competitie op het veld staat alweer te trappelen om te beginnen. De lente is nu echt aangebroken. Zeker ook met het bloemencorso dat weer door ons dorp heen trekt. We gaan weer buiten korfballen op het kunstgrasveld, met zon, wind, af en toe een buitje. 

Het zal vast weer even wennen zijn. Graag kijken we nog heel even terug op een prachtig zaalseizoen. Want wat was het mooi om te zien hoe de hele vereniging gedurende het zaalseizoen achter onze selectie is gaan staan. Waar de doelstelling voor TOP/IAA fresh 1 handhaving in de Korfbal League 2 was, werden we getrakteerd op een seizoen om van te smullen. TOP 1 handhaafde niet alleen, maar haalde ook nog eens de play-offs. Door hard te werken, door grote inzet, en door vallen en opstaan. Dat leverde een aantal geweldig spannende wedstrijden op. Waar heel de vereniging op het puntje van haar stoel kroop.

De mooie prestaties van onze selectie gedurende het zaalseizoen straalde uit naar de rest van de vereniging. De zaal vulde zich steeds verder. Het kolkte zelfs gedurende de latere zaalwedstrijden. Niet zo gek, met zo’n fanatieke supporters vereniging als het onze. Daardoor kwamen er lekker veel mensen naar de club. De kantine stond vaak weer bol van gezelligheid en plezier.

Alle 3-P’s die TOP/IAA fresh graag uitdraagt, hebben we dit zaalseizoen echt weer kunnen terugzien.

Plezier in de sport, maar ook in leuke side-activiteiten. Zoals het glow in the dark korfbal, de TOP winterinstuif, de gezellige businessclubs en de verschillende feestjes. Prestatie, van al onze TOP teams. Die stuk voor stuk mooie wedstrijden hebben neergezet. We hebben ook meerdere teams mogen huldigen, zij werden kampioen. Dit waren de teams TOP F3, E4, B3, 6, 8! Van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestatie. Ook onze C1 moeten we feliciteren: zij zijn 2de geworden van Nederland. De finale werd gewonnen door een heel sterk Groen Geel, maar dat maakt de prestatie van de spelers en trainers van de C1 echt niet minder.

En Passie, bij al onze altijd hard werkende vrijwilligers. Want om het zaalseizoen (en eigenlijk natuurlijk ieder seizoen) zo’n succes te kunnen maken, moeten we echt al onze vrijwilligers bedanken! Van trainers die elke week weer langs de lijn staan tot de video crew die onze livestream verzorgt. Van de keukenvrijwilliger die onze frietjes weer knapperig bakt tot de mensen die aan de jurytafel zitten tijdens de wedstrijden. Elke week staan jullie er weer, met trots voor onze mooie club.

Na wat lastige Corona jaren hebben we weer dit jaar voluit kunnen genieten van een gezellig en sportief zaalseizoen. Maak er een mooie 2de helft veldcompetitie van met zijn allen!

Sportieve groeten,

Bestuur TOP/IAA fresh Eric, Barbara, Bert, Machteld, Manon en Wim

Share