Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Wist je dat we een Club van 100 hebben?

Ruim 160 vrienden van TOP zijn reeds lid van deze ‘Club’, dit zijn bijv. oud leden, ouders, trouwe supporters, leden, opa’s en oma’s, kortom een grote groep donateurs die TOP een warm hart toe dragen. Het lidmaatschap bedraagt € 100,- per jaar en een snelle berekening laat zien dat er dus een flink bedrag per jaar binnen komt. Dit geld staat apart op de balans bij TOP en wordt besteed aan doeleinden waar over het algemeen de hele club en dus vele leden gebruik van kunnen maken. 

Door de jaren heen heeft de Club van 100 o.a. geïnvesteerd in het speeltuintje voor de kantine, de stenen banken, terrasmeubilair, spelmateriaal, kleding voor jeugdtrainers, dug-outs op het hoofdveld, etc. Tevens dragen we ieder jaar bij aan het TOP-kamp en regelmatig aan buskosten voor toernooien.

 

De nieuwe dug-outs op veld 3 zijn aangeschaft met geld van de Club van 100!  

 

 

A.s. zaterdag is de organisatie van de Club van 100 ook aanwezig tijdens de wedstrijden van TOP/IAA fresh 1 & 2.

 

Wil je ook TOP steunen en vind je het leuk om je aan te sluiten bij de Club van 100, dan kan je terecht bij één van onderstaande personen. Ook als je vragen hebt of suggesties horen we het graag. We hebben altijd een leuk presentje voor alle nieuwe leden.

Meld je aan en steun onze mooie club!!

 

Cv100 organisatie, 

Ron Thoms, Peter Winter en Ruud Westerbeek

 

 

Share