Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Wijzigingen staf senioren TOP/LITTA seizoen 2021-2022

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA maken hierbij bekend, dat Leon Braunstahl en Bas Harland komend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de trainersstaf van haar seniorenselectie. Braunstahl heeft eind vorige week bekend gemaakt om persoonlijke redenen te stoppen. Eerder was intern al besloten om de samenwerking tussen de club en Harland na dit seizoen te beëindigen.

Leon over zijn besluit: “Mijn enthousiasme en passie ben ik de afgelopen maanden stukje bij beetje verloren. Ik heb gemerkt dat de energie die ik erin stop en de energie die ik er van krijg niet meer in balans is. Toen ik begreep, dat ook mijn naasten dit aan mij merkten, kon ik niet anders dan concluderen dat dit het is. De uitgesproken intentie was een langer traject, maar passie en plezier moeten het fundament zijn voor de dingen die ik doe. Hoe jammer ook!"

 

Het bestuur en de TC Topsport hechten eraan haar waardering uit te spreken voor de inzet en de betrokkenheid van Leon en Bas in het aflopen seizoen, dat door alle Covid-19 beperkingen helaas anders was dan voorzien. 

 

De TC Topsport beraadt zich momenteel over de invulling van de staf voor het seizoen 2021-2022. Marco Swikker en Timon Zuurmond blijven als trainers/coaches bij de seniorenselectie betrokken. 

 

 

 

Share