Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Wereldtop in actie, volg het Nederlands team

Begin november is het zover: het Wereldkampioenschap 2007 in Tsjechie. Van 1 t/m 10 november strijden in Brno de zestien beste landen om de wereldtitel. Het Nederlands team is 13 augustus gestart met de voorbereiding op dit grote toernooi. De komende weken komen de topsporters viermaal per week bij elkaar en zijn ze door heel Nederland te bewonderen. Zo trainen ze elke week bij Fortissimo in IJsselstein, bij OVVO/De Kroon in Maarssen en spelen ze oefenwedstrijden tegen Korfbal Leagueclubs. Wil je de spelers en speelsters ook zien trainen of spelen? Dat kan! Kijk op www.knkv.nl/wk2007 voor het gehele oefenprogramma en kom ze aanmoedigen.

WK Supportersreis
Op 30 oktober vertrekt de selectie van Jan Sjouke van den Bos naar Brno. In de eerste ronde moeten ze het opnemen tegen Catalonie. Naast Catalonie is het Nederlands team ingedeeld in poule A met China en Portugal. Op zaterdag 10 november vindt de finale plaats.

Supporters kunnen ook bij het WK aanwezig zijn want reisorganisatie Sudtours, reispartner van het KNKV, organiseert een reis naar de halve finales en de finale van het WK korfbal. Sudtours heeft in het Bobycentrum**** in Brno een aantal kamers weten te bemachtigen voor supporters. Kom dus ook naar Brno om ons Oranje aan te moedigen voor de wereldtitel! Informatie over deze supportersreis is te zien op www.knkv.nl/wk2007

Overzicht trainingen en oefenwedstrijden Nederlands team Maandag: training Fortissimo
Het Nederlands team traint elke maandag bij Fortissimo. De eerste training is op 20 augustus en de laatste training op maandag 1 oktober.

Tijden
16.00 uur tot 17.30 uur
19.00 uur tot 20.30 uur

Woensdag: oefenwedstrijd tegen Korfbal Leagueclub

Overzicht oefenwedstrijden

Woensdag 29 augustus: Fortuna/Tempus - Nederlands team
Woensdag 5 september: PKC/Cafe Bar - Nederlands team
Woensdag 26 september: Nic. - Nederlands team
Woensdag 3 oktober: Koog Zaandijk - Nederlands team

Tijd 19.00 uur

Vrijdag: training OVVO/De Kroon

Het Nederlands team traint elke vrijdag bij OVVO/De Kroon. De eerste training is op 24 augustus en de laatste training op vrijdag 5 oktober.
Tijd 19.30 uur tot 21.00 uur

Share