Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Wedstrijden tot 17.00 uur gaan zaterdag 4 december door

Het KNKV heeft dinsdagmiddag 30 november aangegeven dat de wedstrijden aanstaande zaterdag 4 december doorgaan tot 17.00 uur. Mochten de maatregelen in het kamerdebat van 1 december teruggedraaid worden dan vindt de gehele zaalcompetitie doorgang zoals oorspronkelijk gepland.

De technische commissies en wedstrijdzaken hebben dinsdagavond overleg gehad naar aanleiding van het bericht van het KNKV.

Uitgaande van de aangekondigde maatregelen gaan op zaterdag 4 december de uit- en thuiswedstrijden van  TOP/LITTA 1, 2, 3, 6, 7, 8, A1, A3, A4, B1, B3, B4, C1, C2, C3, C5, C6, D1, D2, E1, E2, E3, E4, E5, E7, F1 en F3 en ook de trainingen van de kangoeroes, pukkies en G-korfbal door. Bij het wedstrijdkorfbal geldt wel dat het resultaat niet telt voor promotie/degradatie. Mochten wedstrijdsportteams wedstrijden niet willen spelen, neem dan tijdig – uiterlijk donderdag - contact op met de (lettercoördinator van de) technische commissie.

Bovenop de regels die al golden zoals geen publiek en CTB vanaf 18 jaar, is nu binnen ook het mondkapje verplicht bij verplaatsen en houdt iedereen vanaf 18 jaar die niet sport, bijvoorbeeld op de bank en in de kleedkamer, 1,5m afstand van elkaar en jongeren vanaf 13 jaar.

Er gelden geen beperkingen voor het samen reizen in een auto naar uitwedstrijden en/of trainingen. Neem ook hier het gezonde verstand in acht en maak zelf de afweging wat wenselijk is. Beperkt het aantal rij-ouders tot het minimum. 

 


Als de maatregelen van kracht blijven, vervallen zaterdag 4 december de wedstrijden van TOP/LITTA 4, 5, 9, A2, A5 en A7 (wordt mogelijk verzet).


 

Mochten er bij de thuiswedstrijden wedstrijden uitvallen, dan zullen we proberen teams de mogelijkheid te geven om te trainen op dat uur.

Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws richting zaterdag. 

We proberen het wedstrijdschema op de website van TOP/LITTA zo actueel mogelijk te houden. 

 

lees meer op de knkv website >> https://www.knkv.nl/voortgang-zaalcompetitie-2021-2022/.

Share