Club nieuws

We zijn begonnen! Wat kun je als verkoper aan de kopers vertellen?

Op zaterdag 24 september is de verkoop gestart van de loten van de Grote Clubactie!

T/m 23 november kunnen alle leden van TOP loten verkopen aan familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s, meesters, juffen, trainers, coaches …! Dus help TOP en verkoop zoveel mogelijk loten!

Loten zijn online te koop via https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-top/220221 of door onderstaande QR-code te scannen. Of via het verkoopboekje dat de D tm F jeugdleden hebben gekregen.

Iedereen die een lot koopt maakt kans op prachtige prijzen, zoals een hoofdprijs van €100.000,-, een auto en een cheque van Keuken Kampioen t.w.v. €10.000,-. Kijk voor alle prijzen op https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/ dan weet je wat je aan de kopers kunt vertellen als ze vragen naar de prijzen.

Een koper krijgt na aanschaf van een lot/loten per mail een bevestiging van de aankoop. Ook  ontvangen ze per mail de lotnummers en – als ze een prijs hebben gewonnen – een mail dat ze een prijs hebben gewonnen. Het is dus belangrijk dat kopers hun email adres invullen.

En vertel ze vooral dat ze TOP enorm steunen, want van elk verkocht lot gaat 80% (=€2,40) naar TOP!

 

Meer informatie is te vinden op https://www.clubactie.nl/

Heb je vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Share