Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

We - ook senioren - mogen weer naar binnen en weer dubbelen

De persconferentie van 14 januari bracht toch wel weer goed nieuws. Ook de senioren met een CTB mogen weer trainen en onderling spelen. Tennis mag weer dubbelen. Er gelden geen eindtijden meer.

Vanaf maandag 17 januari gaan we weer binnen trainen volgens het schema zoals we dat in november hadden: 

 

TRAININGSSCHEMA (pdf)

 

Let op: in verband met de inhaalwedstrijden van TOP/LITTA 1 en 2 op dinsdag 18 januari tegen DVO/Accountor en het opbouwen en op Corona testen dat daaraan vooraf gaat, gaan de trainingen van de D6, D4, D1, C1, B1, A2 en A1 op dinsdag 18 januari in De Korf eenmalig niet door.

 

We gaan kijken wat we op zaterdag 22 januari met onderlinge wedstrijden kunnen doen. Daarover komt nader bericht. In elk geval kunnen ook G-korfbal, pukkies en kangoeroes vanaf zaterdag 22 januari weer binnen terecht.

 

Onze sportbond, het KNKV, beschouwt deze versoepelingen als een hoopvolle opstart van de zaalcompetitie. Na de volgende persconferentie van 25 januari wordt daarover door het KNKV gecommuniceerd. Wij zullen daarna uiteraard ook via de website communiceren.

 

Let goed op de (nieuwe) regels:

  • Klachten? Blijf thuis of ga direct naar huis en doe direct een test.
  • CTB verplicht voor alle sporters vanaf 18 jaar.
  • Overal mondkapje vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten zelf.
  • Overal 1,5 meter vanaf 18 jaar, behalve tijdens het sporten zelf.
  • Schud geen handen.
  • Er is geen publiek toegestaan. Ouders blijven buiten. 
  • Iedereen verlaat na de training of wedstrijd direct het complex!
  • Kom omgekleed en douche thuis! De kleedkamers zijn wel open, maar we doen een dringend beroep op iedereen om het gebruik van kleedkamers tot het absolute minimum te beperken. Dan voorkomen we besmettingen in de kleedkamer.
  • De kantine is gesloten.

 

Omdat alleen afhalen in de kantine is toegestaan en publiek niet welkom is heeft het openen van de kantine geen zin. De kantine blijft gesloten.

 

Voor iedereen vanaf 18 jaar is bij TOP/LITTA het scannen van het CTB verplicht om deel te nemen aan trainingen en/of wedstrijden. Bij het scannen van het CTB moet ook de identiteitskaart gecontroleerd worden. Het is bij de junioren- en seniorenteams en pukkies aan de trainer, teamverantwoordelijke of aanvoerd(st)er om het CTB van alle spe(e)l(st)ers en speelsters vanaf 18 jaar te controleren.

 

Personen die zijn aangewezen om op dat moment een vrijwilligersfunctie in te vullen op de vereniging zijn van de verplichting van een CTB uitgezonderd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers en coaches, scheidsrechters, alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers of mensen die bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden komen uitvoeren op de vereniging. Ook een ouder/begeleider van een sporter met beperking hoeft geen CTB te tonen. Let op: ouders van pukkies vallen niet onder deze uitzondering.

 

Voor vragen of opmerkingen, kijk op de website van het KNKV of NOC*NSF of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Share