Club nieuws

Vrijwilligersavond bij TOP

TOP is een bruisende vereniging, die vaart op haar vrijwilligers. Daar zijn we dankbaar voor!

Voor alle vrijwilligers van afgelopen seizoen en dit seizoen (2016, 2017, 2018) organiseert TOP een vrijwilligersavond.  (N.B.: deze avond geldt niet voor de jeugdtrainers en coaches)

Op vrijdag 3 november aanstaande staat om 18:00 een echt Hollands buffet voor de vrijwilligers klaar! Graag wel even aangeven als je vegetariër bent.

Om 20:00 sluiten we de maaltijd af. Daarna heeft de organisatie vier workshops georganiseerd, voor ieder wat wils. Na de workshops kunnen we nog napraten onder het genot van een drankje. De eerste drankjes zijn van de vereniging.

 

De workshops

 

Handletteren

Handletteren is het tekenen van letters. Het lijkt een beetje op kalligrafie, maar bij handletteren teken je de letters. Kalligraferen doe je in één keer met speciale pen. Handletteren kan je eigenlijk met van alles doen. We krijgen uitleg en gaan oefenen. Gaaf om te gebruiken bij TOP? Max. 25 personen kunnen meedoen. De workshop wordt gegeven door Merlijn van merlijnpoppedijn in de boven kantine.

 

Teambuilding

In sporthal de Korf (zaalschoenen mee) gaat Ruben Boode aan de slag met een sportieve activiteit: Teambuilding.Teams heb je in diverse soorten en maten. Het smeden van een kampioensteam is een kunst. Het collectief is sterker dan de som der delen. Wil je weten welke aspecten hierbij komen kijken? Ben je benieuwd, hoe het is, om dit in de praktijk te ervaren? Schrijf je dan in voor de workshop 'Teambuilding'.

Aan deze workshop kunnen max. 40 mensen mee doen.

 

Alle ballen hoog houden

Iedereen vraagt zich weleens af “Hoe houd ik alle ballen in de lucht?”. Naast vrijwilliger zijn we namelijk ook nog partner, ouder, vriend(in), werknemer, etc. In deze interactieve workshop leert Anne van der Zaag ons hoe we samen alle ballen in de lucht kunnen houden door middel van jongleren. Hierbij draait het hoofdzakelijk om het op de juiste manier leren loslaten van de ballen. De workshop vindt plaats in de hal van de korf. Max. 30 mensen kunnen meedoen.

 

Bierproeven

Bas Koster van bierproeverij op eigenwijze neemt ons mee in de wereld van het bier. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende soorten bier en we gaan proeven. Geef je snel op. Er kunnen veel mensen meedoen, maar je moet je wel opgegeven hebben!

Spreekt geen van de workshops je aan? Geen probleem. Kom kijken, blijf een drankje doen aan de bar en geniet! 

 

Meld je aan voor de avond, een of twee workshop's door hier te klikken en het formulier in te vullen.  

 

Share