Club nieuws

Vrijdag 16 februari a.s. Mixed-Koppel-Tennis-Toernooi

Op vrijdag 16 februari a.s. organiseert de TOP tennis commissie het Mixed-Koppel-Tennis-Toernooi. Een gezellig toernooi, waar het de bedoeling is dat deelnemers zich als mixed-koppel inschrijven. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van TOP.  Mocht je mee willen doen, maar geen partner vinden, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De organisatie kan dan kijken of ze zelf alsnog een koppelpartner kunnen vinden.

Start van de eerste ronde wedstrijden is 20.00 uur, de organisatie verzoekt iedereen wel om 19.30 uur aanwezig te zijn. Om 19.50 uur wordt een korte briefing gehouden, zodat de eerste koppels om 19.55 uur de baan op kunnen gaan. De avond wordt opgeluisterd met lekkernijen in winter / lentesfeer. Naar verwachting worden rond  22.30 uur de laatste wedstrijden gespeeld, waarna er nog gelegenheid zal zijn om gezellig onder het genot van een drankje en hapje even na te genieten.

Inschrijven voor het toernooi kan tot woensdag 14 februari om 20.00 uur.

Vanaf heden hangt er een intekenlijst in de kantine, daarnaast is er de mogelijkheid om in te schrijven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeldt dan duidelijk de naam van beide spelers en de speelsterkte van spelers, als die niet bij TOP spelen.

 

De organisatie hoopt op een hoge opkomst en stelt het dan ook op prijs als je onderling mensen stimuleert om te komen spelen. Hier geldt zeker, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zegt het voort !

 

Share