Club nieuws

VOG, ook bij TOP, deel II

Ruim 2 weken na het laatste bericht over de VOG (Verklaring  Omtrent het Gedrag) aanvragen binnen TOP kunnen wij laten weten dat we niet stil hebben gezeten. Voor al onze bestuursleden, TCJeudleden, jeugdcoaches, trainers, jeugdscheidsrechters, TOPkampleiding hebben we het traject in gang gezet. 

Als het goed is hebben allen een e-mail ontvangen met de te volgen procedure en ook een e-mail vanuit de dienst (Justis), waarmee de VOG kunt aangevraagd dient te worden. Volgens de berichten zijn de 1e VOG's ook al binnen! ( VOG is in te leveren in de daarvoor bestemde brievenbus in de garderobe in de kantine).

 

Vanuit het bestuur hebben we, in overleg met NOC*NSF de richtlijnen voor het aanvragen als volgt gesteld:
* voor iedereen die zelfstandig training geeft
* voor assistenten ouder dan 16 jaar

 

Mocht je geen mail hebben ontvangen van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (check ook je spam) en denk je dat je wel in aanmerking  komt voor het aanvragen van een VOG, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/ app naar Bibi op 06-40649792.

Mocht je nog meer informatie willen hebben kun je de website https://watdevog.nl/ bezoeken.

Share