Club nieuws

VERVOER ZAALSEIZOEN

Het zaalprogramma is gepubliceerd en zover mogelijk zijn ook de namen vermeld voor het vervoer van de aspiranten, pupillen en A-3 en A-4 junioren. Het schema voor de A-1 en A-2 junioren volgt zo snel mogelijk.
Ouders, wij verzoeken u de data waarop u staat ingedeeld in uw agenda te vermelden.
A-junioren
: Het vervoer van de A-junioren staat nu compleet op de site. Geef deze zo snel mogelijk aan jullie ouders door. De eerste uitwedstrijden voor junioren zijn al op 17 november a.s.

Als een bepaalde datum niet goed uitkomt wilt u dan onderling ruilen en het daarna doorgeven aan de betreffende vervoer-coordinator?
Of laat het ons zo spoedig mogelijk weten, dan proberen wij te ruilen of een andere oplossing bedenken.

Dit kunt u melden:

voor de A-junioren bij Karin Westerbeek , mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel: 0252-230900

voor de aspiranten en pupillen (B t/m F) bij Marja Hooijmans, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel:. 0252-231667

Voor adressen en routebeschrijvingen van de sporthallen:
Kijk op de Topsite onder competitie-programma .
Op deze pagina staat een link naar de KNVK site waarop alle verenigingen met accomodaties vermeld staan.

Voor de eerste weekenden van november is het verstandig om de kranten of de site www.vananaarbeter.nl in de gaten te houden. Er gaan werkzaamheden plaatsvinden aan de A44, waardoor deze op bij een aantal op- en afritten wordt afgesloten.

Iedereen heel veel succes in de komende zaalcompetitie!

Groet Marja Hooijmans en Karin Westerbeek

Share