Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Velden drukker bezet

Doordat er meer mag, het weer mooier wordt, zwembaden en sporthallen nog steeds gesloten zijn voor verenigingen en er nog steeds een avondklok geldt, wordt het steeds drukker op ons complex.

Om het overzicht te houden hebben we de veldcoördinatie weer opgepakt. In het ‘trainingsschema’ zie je wanneer door welke teams of verenigingen op welk veld getraind wordt en wanneer er ruimte is om te tennissen. De technische commissies of bestuur geven wijzigingen door aan de veldcoördinator.

Wil je iets aanpassen of toevoegen, overleg dan met de technische commissie of bestuur. Het schema zal door wisselende coronaregels regelmatig wijzigen. We proberen de versie op de website zo actueel mogelijk te houden. Af en toe zal er een wijziging  of eenmalige activiteit zijn die (nog) niet in het schema staat. Hopelijk lukt het dan om ter plekke een goede oplossing te vinden. 

 

Hou je aub aan de veldindeling. Dat voorkomt zoveel mogelijk dat er spullen verhuisd moeten worden of groepen mixen.

 

Verlaat na het sporten het complex weer zo snel mogelijk. Zorg dat het complex door de laatste teams of tennissers telkens netjes wordt achtergelaten:

  • voetplaten op de rekken
  • palen, ballen en alle andere korfbalmaterialen netjes op hun plek in het ballenhok
  • veldverlichting uit
  • toegangshekken op slot
  • sleutel terug naar het sleuteladres. 

 

 

Schema verldbezetting (PDF) 

Share