Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Van de Commerciƫle commissie

Beste TOPpers, Tijdens de vele mooie gesprekken die ik de afgelopen maanden mocht hebben met veel enthousiaste toppers merkte ik dat de rol van de Commerciële commissie voor een aantal mensen (nog) niet helemaal duidelijk is. Tijd dus voor een stukje profilering want ook deze commissie heeft een zeer belangrijke rol voor zowel TOP sport als breedtesport.

Het runnen van een TOP club (en dat zijn we) kost veel geld. Geld dat wordt verkregen door de contributies van de leden, de inkomsten van de kantine, door verkoop van toegangskaarten voor de wedstrijden en door de financiële bijdragen van onze sponsoren en Business Club leden. Met die laatste groep bestaande uit ondernemers houden wij ons als Commerciële commissie druk bezig. Zonder de bijdragen van deze zeer betrokken ondernemers wordt het draaiende houden van onze mooie club op hoog niveau een zeer lastige uitdaging en we hebben hun steun dan ook hard nodig.

De afgelopen periode met de pandemie was dat niet eenvoudig want onze kracht, namelijk het aanbieden van interessante bijeenkomsten zoals de BC events waarin we een mooi platform vinden waarin netwerken en inhoudelijke presentaties gecombineerd met een spannende wedstrijd, konden geen doorgang vinden. Omdat we wat achter ons ligt niet meer kunnen veranderen, ligt de focus volledig op de mogelijkheden in het nieuwe seizoen, waarbij we de club, zowel top-, als breedtesport weer optimaal zullen ondersteunen en de ondernemers weer een mooi aanbod aan bijeenkomsten en interessante events zullen gaan bieden, met o.a. een nieuwe serie geweldige Business Club events.

Ook zullen de “Aan tafel met HNK” sessies weer een plek krijgen in de agenda’s, ditmaal met de boeiende titel “TOP Insight”. Een nieuw format waarbij we in gesprek gaan met coaches, spelers, ondernemers en lokale overheden. Dit nieuwe format is live te volgen op ons YouTube kanaal, maar ook via Eyecons. Daarnaast is publiek welkom om er ook live bij aanwezig te zijn. Daarmee willen een breder publiek een inkijkje geven achter de schermen van onze TOP club. Natuurlijk hebben we ook als Commerciële commissie de nodige uitdagingen en wel in de vorm van mensen die ons willen ondersteunen bij het benaderen van nieuwe sponsoren, het initiëren van diverse wervings- en sponsoracties, het organiseren van onze events en de daarbij noodzakelijk ondersteuning. En mocht een enthousiaste ondernemende ouder dit lezen en meer willen weten wat we met sponsering voor uw organisatie kunnen betekenen, dan is een afspraak (zelfs in vakantietijd) snel gemaakt.

 

Mede namens Gerco, Karin, Kim, Wessel, Patrick, Peter, Ruud, Kees, Alain en Brent (de toppers uit de Commerciële commissie) wens ik iedereen een geweldige vakantie. Ga genieten, uitrusten, cultuur snuiven, sportief de bergen in of relaxen op een bedje met een goed boek. Dit alles met de wetenschap dat we er komend seizoen weer een ouderwets mooi en sportief seizoen van gaan maken.

 

Met sportieve groet,

Henk van Ewijk

Voorzitter Commerciële commissie

Share