Club nieuws

Vacatures in de Spotlight

Ben je lid van TOP? Of speelt jouw kind bij TOP? Dan hebben we je hulp nodig!

 

Bar / Keuken medewerkers

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt, zijn we hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om af en toe achter de bar te staan. Je hoeft geen ervaring te hebben, wordt ingewerkt en het is niet ingewikkeld. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zorg ervoor dat het voor iedereen leuk blijft om te doen. Hier geldt echt: vele handen maken licht (er) werk! Schenk jij volgende keer een drankje in?

 

Rooster maker

In het verlengde hiervan zoeken we iemand (of een koppel) die wil meehelpen om een (bar) rooster te maken. We willen barmedewerkers de gelegenheid geven zichzelf in te roosteren, maar aangezien de ervaring leert dat dit niet voor iedereen werkt, de rest van de barvrijwilligers daarna inroosteren. Vind je het leuk om deze puzzel te maken, waarbij we proberen rekening te houden met voorkeuren van onze vrijwilligers? Meld je aan!! Het gaat om 3 x per jaar een dagdeel/een paar uur (begin veld, begin zaal en begin veld).

 

Schoolkorfbal organisatie

We zijn op zoek naar mensen die willen mee helpen met het organiseren van ons jaarlijkse schoolkorfbal toernooi. Dit jaar zal dit plaatsvinden op 4 juni, maar er moeten natuurlijk ook zaken worden voorbereid. De huidige commissie zal dit jaar nog organiseren, maar is op zoek naar mensen die dit jaar willen meelopen en het dan het jaar erop willen gaan overnemen. Lijkt je dit leuk? Meld je aan!

 

Mocht je nog niets doen of nog een taak willen oppakken, maar spreken deze vacatures je niet aan? Zie voor overige vacatures de website. Mochten er vragen zijn of mocht je twijfelen of een bepaalde vacature bij je past, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Share