Club nieuws

Vacature Commerciƫle Commissie

De commerciele commissie van T.O.P. zoekt

Commercieel Talent (m/v)

Vanwege de verdergaande professionalisering van de commerciele commissie van korfbalvereniging T.O.P. zoeken wij op korte termijn uitbreiding voor de commissie in de vorm van mensen met commercieel talent.

De korfbalvereniging met al haar korfballers, tennissers en trouwe aanhang biedt enorm veel mogelijkheden voor sponsors en adverteerders. De commerciele commissie zorgt voor het genereren van inkomsten voor de club in de vorm van teamsponsors, adverteerders en project-sponsors. De commissie bestaat op dit moment uit 6 personen. De commissie is zelfstandig in staat om nieuwe akties en concepten uit te denken en heeft een jaarlijkse financiele doelstelling.

Voldoe jij aan het volgende profiel?

- Initiatiefrijk
- creatief
- zelfstandig
- niet bang om contacten te maken
- klantgericht
- commercieel
- hart voor de korfbalsport en T.O.P.

En vind je het leuk om?

- potentiele sponsors en adverteerders op te sporen
- deze te bellen en leuke projecten met ze te bespreken
- deals met ze te sluiten die T.O.P. geld opleveren
- geldschieters van T.O.P. te bezoeken of te ontvangen bij T.O.P.
- in een groep te werken en ideeen te genereren en uit te werken
- samen te werken aan een resultaat

Maak je interesse dan kenbaar bij Henry Holster, telefoon of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

T.O.P. is een grote, professionele club en is actief bezig met het nog verder uitbouwen en optimaliseren van de vereniging. Doel is om in Nederland om het hoogste korfbalniveau te spelen en toonaangevend te zijn qua organisatie en aanpak. Als vrijwilliger bieden we je veel mogelijkheden om je te ontplooien. Een functie bij T.O.P. zal een meerwaarde zijn op je CV en kan je in de praktijk verder helpen.

Share