Club nieuws

Uitlegavonden voor startende scheidsrechters

Vorig jaar is er In de ledenvergadering afgesproken dat senioren en junioren die geen team trainen of niet in een commissie zitten verplicht worden om te fluiten. Ook dit jaar worden scheidsrechters verplicht aangewezen. Voor sommige leden geldt dat dit seizoen voor het eerst. Uiteraard vinden we het belangrijk om jullie goed te kunnen begeleiden.

 

Op 30 september om 19.30 en 20.30 uur en op 1 oktober om 19.30 uur worden er voor diegene die nog nooit gefloten hebben uitlegavonden georganiseerd en worden er tips gegeven. Daarnaast wordt er op zaterdagen begeleiding aangeboden als je dat wil. Graag een week van tevoren aangeven, zodat er een begeleider gezocht kan worden. Voor diegene die het spelregelbewijs nog niet hebben gehaald is het handig dit zo snel mogelijk te halen.

 

Wil je begeleiding geef dat dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kan je 30-9 of 1-10 niet of niet op dat tijdstip, geef dat dan ook even door.

 

Fluitjes en shirts worden verzorgd door TOP. Neem naar een wedstrijd wel papier, een pen en iets om de tijd bij te kunnen houden mee.

 

Succes met fluiten,

De scheidsrechters commissie

Share