Club nieuws

Trainingsschema zaal 2021 -2022

Vanaf maandag 8 november gaan we met alle teams weer in de zaal trainen. Het maken van het trainingsschema was weer een hele puzzel voor alle 45 teams en het toch enigszins beperkte aantal beschikbare zaaluren. 

 

Alle teams trainen tenminste één keer in de zaal en we hebben zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met de voorkeuren van trainers en spelers qua dagen en tijden. Over het algemeen is dat gelukt, al weten we dat we gezien de beschikbaarheid van zaaluren soms wat extra flexibiliteit vragen van zowel onze trainers als spelers. De A4 en A6 maken onderling een schema welk team vroeg en welke laat traint op de dinsdag in de sportzaal.

 

Let op dat we, in afwijking van andere jaren, al in week voor de Kerstvakantie niet trainen en tegelijk de laatste week van de kerstvakantie wel trainen. Dus maandag 20 december 2021 tot en met vrijdag 2 januari 2022 trainen we niet en vanaf maandag 3 januari in de Kerstvakantie wel. Ook, net als andere jaren, trainen we in de voorjaarsvakantie (maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart 2022) niet. TOP 1, 2, A1 en B1 hebben vanwege een afwijkend competitieschema hun eigen schema in deze vakanties.

 

Dit jaar hebben we besloten om het TKC niet te organiseren en de vrijgekomen zaalruimte te gebruiken om meer teams twee keer training te kunnen bieden. Op de vrijdag hebben we als experiment een uurtje ingeruimd voor een extra schottraining. Hoe we dit precies gaan invullen, volgt nog.

 

We blijven de richtlijnen vanuit het NOC*NSF en het KNKV volgen en gaan ervan er vooralsnog van uit dat we weer een mooie zaal periode tegemoet gaan.

 

Op naar een goed zaalseizoen!

De technische commissies van TOP/LITTA

 

Share