Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Trainingen en clinic selectie

 

Doorschuiftrainingen

Vanaf donderdag 10 mei starten voor een aantal selectieteams de doorschuiftrainingen. In het overzicht staat om welke selectieteams het gaat.  We hebben er bewust voor gekozen om het alleen bij een beperkt aantal selectieteams te houden, zodat de meeste teams toch nog gezamenlijk naar het einde van het “korfbaljaar” kunnen gaan. Bij het doorschuiven betekent het niet automatisch dat je direct het jaar erop in die selectiegroep komt. Deze doorschuiftrainingen zijn alleen op donderdagen. De andere training is met het huidige team. De C2 en C4 gaan vanaf volgende week naar twee trainingen per week.

 

Bekijk hier het programma voor de doorschuiftrainingen (pdf)

 

Clinic selectie  

Op zaterdag 22 mei geeft de selectie o.l.v. onze hoofdtrainers korfbalclinics aan de F t/m A jeugd. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Zodra wij meer weten, zal dit gecommuniceerd worden. Belangrijk dus om deze zaterdag vrij te houden! Spektakel gegarandeerd.

 

Finalewedstrijden Super League

De finalewedstrijden van onze interne competitie in april worden gehouden op zaterdag 29 mei. Het wedstrijdschema volgt in de week voorafgaand aan deze zaterdag.

 

Komende weken

Het is zo goed als zeker dat er dit korfbaljaar helaas geen competitie meer gespeeld zal worden. We blijven echter wel gewoon doortrainen en de zaterdagen met diverse activiteiten invullen. Zaterdag 8 mei is er een mixtoernooi 4Korfball. Zaterdag 15 mei is nog open wat betreft invulling maar grote kans dat bij succes van het mixtoernooi 4Korfball er een herhaling gaat plaats vinden.

Over andere acties vanuit de TC jeugd doen wij binnenkort mededelingen!

 

 

Share