Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Trainerswervingscampagne van start

De technische commissies zijn al weer volop bezig met komend seizoen. Bij ‘Tot ons plezier’ neemt het korfballen een centrale plek in en daar lijkt komend seizoen een probleem te ontstaan…

Er stoppen door verschillende omstandigheden een aantal trainers en coaches waar we al jaren op kunnen rekenen. We zijn met name voor de D, C-, B- en A-teams nog hard op zoek naar hun opvolgers.

Met onze slogan ‘toPPPers voor Passie, Prestatie en Plezier’ doelen we onder andere op onze kernwaarden passie (met een hart voor sport en elkaar), samenwerken (we werken met elkaar) en verantwoordelijk (we voelen ons verantwoordelijk voor de vereniging TOP en gedragen ons hiernaar.

Vanuit het bestuur doen we een dringend beroep op onze leden en andere betrokkenen om te kijken hoe jij kan bijdragen om onze jeugd te laten genieten van korfbal. We willen voor alle wedstrijden en trainingen trainers/coaches, mede om het sportplezier te vergroten. Trainersbegeleiding is normaal bij TOP/LITTA.

Wat is er leuker dan de ervaring die jij hebt - recent of langer terug - als korfballer of anders - over te brengen op de jeugd? Het kan samen met een vriend/vriendin, generatiegenoot of teamgenoot. Vanuit de drie hoofden opleiding is er volop ondersteuning: didactiek, korfbalvaardigheden, coaching. Ook de app ‘spelenderwijs verbeteren’ en andere digitale middelen kunnen je helpen. Door het trainen in grotere groepen met meerdere teams samen is jouw incidentele afwezigheid bij een training veelal goed op te vangen zonder vervanging te regelen. Ook de voorbereiding van de training kan afwisselend gedaan worden. Laat het vooral ook weten als je het niet alleen wilt doen, maar wel samen, vooral voldoening haalt uit coachen of juist training geven of juist achtervang/invaller kan zijn zodat het voor anderen makkelijker wordt. In overleg is er veel maatwerk mogelijk. E-mail hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zo zorgen we samen dat onze jeugd kan genieten van korfbal.

 

 

En mocht training geven of coaching nu echt niets voor jou zijn, bekijk dan eens de andere vacatures die we bij TOP/LITTA hebben.

 

bestuur TOP/LITTA

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Share