Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Trainerswerving: positief nieuws, maar we zijn er nog niet!

Bijna twee weken na de lancering van de trainerswerving-campagne maken we vanuit de TC Jeugd de balans op. En dat is positief! De campagne lijkt zijn vruchten af te werpen, maar we zijn nog altijd op zoek, met name naar ervaren en/of oudere trainers.

Er wordt veel gesproken over de opname, die gemaakt is tijdens een B-training: heel even denken de spelers dat het tekort aan trainers er toe heeft geleid dat de training niet door gaat, maar gelukkig was er toch iemand bereid om training te geven. En het plezier spatte er vanaf! Heb jij het filmpje nog niet gezien, klik op de link naast de nieuwsberichten op de site!

 

We hebben een aantal aanmeldingen binnen gekregen naar aanleiding van onze oproep en daarnaast hebben we nu regelmatig een ‘ja’ als antwoord op onze vraag of mensen een team willen doen.

Check gauw de thermometer voor de huidige stand van zaken!

Vooral in de A verwachten we er nog flink aan te moeten trekken; help jij mee?

 

Hoe leuk is dat?

Heb jij zelf vroeger gekorfbald of korfbal je nog steeds en speelt jouw kind bij TOP?  En heb je het kijken naar de wedstrijden van jouw zoon of dochter ook zo gemist? We zoeken ook jou! 

Voor de jonge jeugd zoeken we ouders, die de veelal jonge en beginnende trainers willen begeleiden. Zo ben je betrokken bij het teamproces van het team van jouw kind en draag je een steentje bij aan de toekomst van de club.

Voor de oudere jeugd, met name in de A en B,  zoeken we ouders die het team van hun kind willen coachen! Directe betrokkenheid bij het team van jouw kind, dat is toch fantastisch?

Meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

TC Jeugd

 

 

 

 
Share