Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

TOP Veiling vrijdag 14 april

Bij de voorbereidingen van de TOP Veiling bleek een eerder gekozen datum in het afgelopen najaar 2022 praktisch niet haalbaar. We hebben toen in overleg met Allard Lindhout en Veilingmeester Jaap Meiland gekozen voor 14 april. We dachten toen een ‘rustig’ weekend gekozen te hebben, geen competitie meer, wel wetende dat op zaterdag 15 april ons Schoolkorfbaltoernooi gehouden zou worden, maar ach, dat bijt elkaar niet.

Nu blijkt dat er van alles gaande is, ‘concurrentie te over’. Net bijgekomen van de play-off wedstrijden van TOP/IAA fresh 1 tegen Dalto, blijkt dat onze C1 na een gewonnen kwart - en halve finale, op zaterdag 15 april in de finale staat voor het Nederlands Kampioenschap, klasse hoor!! En natuurlijk heel veel succes gewenst! 

Toch hoopt de Veilingcommissie en alle mensen die mee hebben geholpen aan de voorbereidingen van de TOP Veiling op een grote opkomst vrijdagavond. Met Allard Lindhout denken we een spreker van formaat binnen gehaald te hebben (denk maar aan de wedstrijd Feijenoord-Ajax vorige week) en uiteraard zal Jaap Meiland weer zijn uiterste best doen om er een mooie en gezellige veilingavond van te maken.

Vanaf 19.00 uur is de kantine geopend, zorg dat je op tijd bent om je in te schrijven en je kopersnummer op te halen. Handiger is het om dit vooraf via de onderstaande link te doen! Een ieder die zich inschrijft, krijgt alvast 1 lootje voor de loterij. Tevens zullen we tijdens de avond regelmatig rondgaan met drankjes en hapjes (op kosten van de veilingšŸ˜‰).

Er zijn veel kavels te veilen, voor een ieder moet er wat bij zitten, kom ook, sluit aan en maak en een gezellige avond van. Ook als je er niet bij kan zijn, is er de mogelijkheid ‘opdrachten’ te geven tot bieden op een kavel. Vergeet niet dat onze club de opbrengst goed kan gebruiken.

Tot vrijdag 14 april !

 

Bekijk hier alle veilingjtems ... Veilinglijst

Download het inschrijffomulier alvast ... Inschrijfformulier

Lees hier de voorwaarden ... Voorwaarden

Veilingboekje ... Veilingboekje

Share