Club nieuws

TOP start Pukkie training

Al enige tijd wordt gesproken over en de vraag naar een training voor een jongere leeftijdscategorie dan de Kangoeroes neemt steeds meer toe dus we gaan ervoor: de Pukkietraining voor kinderen vanaf 2,5 tot 4 jaar !

Op zaterdag 26 mei en zaterdag 2 juni van 10.00 – 10.45 uur nodigen we alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar uit om mee te doen aan de Pukkietraining! Het is de bedoeling dat je kind hierbij wordt begeleid door één ouder (of opa/oma/oom/tante). We hebben dus straks heel veel kinderen en volwassenen op het trainingsveld.

Gedurende de training gaan we spelenderwijs kennis maken met korfbal door middel van (bal)spelletjes, loopvormen en nog veel meer leuks. Aangezien dit nieuw is bij TOP gaan we eerst twee keer kijken hoeveel animo er is en hoe het verloopt. Naderhand zullen we in overleg met het bestuur besluiten of TOP hier volgend seizoen mee door gaat.

 

De Pukkietraining vindt plaats op het veld bij TOP, naast het stuk waar de kangoeroes altijd trainen (meteen als je het complex op komt lopen op het rechterveld, naast de blauwe container).

 

Om een klein beetje in te kunnen schatten hoeveel pukkies we mogen verwachten, zou het fijn zijn als je je kind op wilt geven. Dit kan door een mailtje te sturen naar Samantha (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

 

Hopelijk tot 26 mei en/of 2 juni!

 

De Kangoeroe trainers

Share