Club nieuws

TOP/SolarCompleet stimuleert blessure vrij sporten

Sport is belangrijk voor ons welzijn. Met deze wetenschap en het feit dat vervelende blessures het sporten in de weg kunnen staan organiseert TOP/SolarCompleet de week van EXO-L.

De EXO-L is de ideale oplossing tegen het verzwikken van je enkel.

 

Van maandag 11 november t/m donderdag 14 november geeft een team van EXO-L van 18:00 uur t/m 20:30 uur voorlichting over het gebruik van de EXO-L brace. Spelers die actief zijn in de C, B, A en senioren teams kunnen zich gratis laten scannen. Voor meer informatie over de EXO-L verwijzen we graag naar de website: https://www.exo-l.com/nld/ 

Met deze actie wil het bestuur van TOP en de TOP medische commissie aangeven hoe belangrijk blessure vrij sporten is, zowel voor de TOP sport als voor de breedte sport. Tevens is op dinsdag en donderdagavond de TOP medische commissie aanwezig voor het geven van advies en behandelen van kleine blessures. Daarnaast zal LJ sport aanwezig zijn met schoeisel en speciale kleding. 

Voor deze week is er een speciale actie mogelijk gemaakt door EXO-L, TOP/SolarCompleet en Vantage (Patrick Woerst). Alleen gedurende de EXO-L week kan je voor €199,00 per set, eigenaar worden van de EXO-L braces. Tijdens de EXO-L week is de kantine geopend en zijn ouders van harte welkom voor een kopje koffie. Op zaterdag 16/11 is EXO-L vanaf 14:00 uur (voorafgaande aan de wedstrijd tegen KZ/Thermo4U) aanwezig en zal Patrick Woerst van Vantage een lezing geven tijdens de TOP Business Club.

Share