Club nieuws

TOP schenkt 5.000 Tete a Tete aan Willem van den Bergh Stichting


 

Doordat de scholen en verenigingen gesloten zijn loopt onze Tete a Tete actie stroef. We hebben daarom besloten om een flink aantal potjes te doneren. Eerder deze week heeft de St. Bernardus 250 Tete a Tete plantjes ontvangen voor bewoners en verzorgend personeel. Ook heeft SassemBourg eenzelfde aantal ontvangen. Op woensdag heeft de Willem van den Bergh stichting in Noordwijk 5.000 plantjes ontvangen. Doordat de dagbesteding voor de cliënten is komen te vervallen, verblijven deze mensen thuis op het terrein van Willem van den Bergh en kunnen ze helpen met het planten van de Tete a Tete in de tuin of op het terrein. ‘Dit is een prima invulling voor de dagbesteding, we zijn hier erg blij mee” aldus Harm, de facilitair coördinator van de stichting.
Later deze week gaat onze Tete a Tete Commissie ook nog 2.000 potjes brengen bij Raamwerk in Noordwijkerhout en Katwijk, ook weer een donatie.
Het is natuurlijk jammer dat de actie dit jaar wat minder goed verloopt, hoewel er best nog veel verkocht wordt in Sassenheim, maar we missen de acties van de scholen en verenigingen buiten Teylingen. We zijn wel blij dat we kunnen schenken, dat we mensen blij kunnen maken en waarschijnlijk niets hoeven weg te gooien. Nog een goede week de schouders eronder, dan is het Pasen. Daarna is de tijd voor Tete a Tete voorbij.

 

 
Share