Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

TOP online Bingo

Hallo TOPPERSSS!

Door de coronamaatregelen die op dit moment van kracht zijn kunnen wij helaas niet meer met elkaar gezellig een potje korfbal kijken. Dit is vervelend voor ons als korfballiefhebbers, maar ook vervelend voor TOP/LITTA als vereniging.  

Om in deze vreemde tijden zowel de club te steunen als iets leuks te organiseren voor haar leden, organiseert De Feestcommissie van TOP/LITTA op zaterdagavond 19 december om 19.30 een online bingo via het YouTubekanaal van TOP/LITTA. Deze avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan onze eigen Nick Vink!

 

In deze eerste editie zal hij de balletjes van de bingomolen laten rollen waarbij jij niet alleen je club steunt, maar ook nog eens kans maakt op fantastische prijzen van ondernemers die betrokken zijn bij onze vereniging. Denk bijvoorbeeld aan waardebonnen voor Sushi Sunday, LJ-sport, Vink leuk om te geven, geWOLdig gehaakt en Nienke Voorn Visagie en Hairstyling en nog vele andere leuke prijzen!

 

Hoe werkt het?

We spelen vier rondes waarbij je in elke ronde maar liefst 3x kans maakt op mooie prijzen! Allereerst spelen we voor de bovenste rij, vervolgens voor zowel de bovenste als de onderste rij en tenslotte gaan we voor de volle kaart. 

 

Een setje bingokaarten voor de vier rondes kost €7,50, waarvan €2,50 direct naar TOP/LITTA gaat. Het overige geld gebruiken wij om prijzen te kopen waarmee we zowel TOP/LITTA als verscheidene ondernemers kunnen steunen.

 

Via de link die volgende week op de site komt te staan kun je je gegevens invullen, waarna je automatisch bent ingeschreven voor de bingo.

Deze link sluit op dinsdagavond 15 december 23:59, dus als je mee wil doen, moet je je voor die tijd aanmelden.

 

Op het aanmeldformulier staat ook aangegeven in welke dorpen wij de bingokaarten kunnen afleveren. Wij zullen de bingokaarten donderdag 17 december bij je afleveren indien je in een van deze dorpen woont. De betaling gaat door middel van een Tikkie. Is een Tikkie voor jou niet mogelijk, of woon je buiten de aangegeven dorpen? Stuur ons dan alsjeblieft een mailtje, dan kijken we samen even naar andere mogelijkheden.

 

Zaterdag 19 december om 19:30 zal de livestream via het gebruikelijke YouTubekanaal van TOP/LITTA te volgen zijn. Voordat de livestream begint zullen de regels uiteraard nog tijdig op de site worden gepubliceerd en via WhatsApp worden gedeeld.

 

Het enige dat je nodig hebt om aan deze online bingo deel te nemen is een apparaat waarop je YouTube kunt kijken en een goed werkende mobiele telefoon met WhatsApp. Het is namelijk de bedoeling dat je op de avond zelf via WhatsApp doorgeeft dat je BINGO hebt!

 

Als je nog goede ideeën hebt voor deze bingo, bijvoorbeeld ondernemers die een prijs zouden willen toevoegen aan ons prijzenpakket, stuur ons gerust een mailtje. We zijn bereikbaar via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We hopen zoveel mogelijk leden te zien bij de bingo!

 

Groetjes, 

De Feestcommissie

Danique, Jetske, Laudi, Lonneke, Romée, Waldo en Wouter W

 

SAVE THE DATE
zaterdagavond 19 december 19.30

 

Share