Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

TOP mondkapjes nu te bestellen

Beste TOPPERS,

 

Omdat nu toch wel duidelijk begint te worden dat we komend seizoen nog aan verschillende maatregelen vast zitten, heeft de Commerciële commissie het initiatief genomen om een mooi herbruikbaar TOP/LITTA-mondkapje te laten ontwerpen en maken.

Wij zijn in contact gekomen met iemand uit de korbalwereld die dit opgezet heeft. Diegene heeft de website www.korfbalmondkapje.nl gelanceerd. Een aantal verenigingen is ons al voorgegaan, zoals bijv. PKC, DVO, DOS’46, etc.

 

De speciale TOP mondkapjes kunnen inmiddels worden besteld en zullen vanaf ongeveer 6 13 oktober geleverd worden en op de velden te zien zijn. Hoe dit mooie TOP mondkapje aan te schaffen?  Hiervoor is er onderaan dit bericht een link geplaatst waar je het mondkapje kunt bestellen.

 

Let op!: Van elk verkocht mondkapje gaat een deel van de opbrengst naar onze vereniging.

 

Mondkapje

Het gaat om een kapje dat je kunt wassen en dus zo vaak kunt gebruiken als je wilt. Het kapje is gemaakt van een zachte stof met twee elastische zachte bandjes. Het mondkapje is speciaal voor ons ontworpen. Er is bewust gekozen voor een duurder mondkapje van een hoge kwaliteit, omdat kwaliteit en uitstraling hetgeen is waar TOP/LITTA voor staat.

 

 

 

Share