Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

TOP/LITTA verlengt samenwerking volledige trainersstaf

Het bestuur van TOP/LITTA is enthousiast om zo vlak voor de start van het nieuwe Korfbal League seizoen 2020-2021 bekend te kunnen maken dat de samenwerking met de trainersduo’s Braunstahl / Harland en Zuurmond / Swikker is verlengd. Daarbij is wederzijds de intentie uitgesproken om nog minimaal twee seizoenen met elkaar door te gaan. 

Ondanks dat er door alle beperkingen en maatregelen nog maar weinig competitiewedstrijden zijn gespeeld, hebben het bestuur en de TC Topsport veel vertrouwen in de samenstelling en de aanpak van de huidige trainersstaf. Leon over de verlenging van de samenwerking: “Onder de huidige omstandigheden maken we met de groep en de spelers individueel mooie stappen! Dit doorzetten in de periode na corona gaat alles nog leuker maken. Ook wij als groep kijken daar erg naar uit. Ik krijg er in ieder geval veel energie van om met deze selectie te werken. En daarbij is de samenwerking met Bas en de andere stafleden meer dan prima!’

 

TOP/LITTA verwacht met het verlengen van de samenwerking invulling te geven aan haar doelstellingen om in de top van de Korfbal League te blijven presteren en haar talenten de mogelijkheid te bieden om zich optimaal te blijven ontwikkelen.

 

              

 

 

Share