Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

TOP/LITTA opent kantine ;)

Helaas moeten de echte kantines nog even gesloten blijven, maar we denken een gezellig (digitaal) alternatief gevonden te hebben. De virtuele kantine kent geen sluitingstijden en staat open voor iedereen. Je vindt er de boven- en benedenkantine en zelfs de toiletten.

 

Met iedereen bedoelen we enerzijds degenen die toch al wel meer bij TOP/LITTA komen om buiten te sporten of als ouder te brengen en halen. Anderzijds juist ook degenen die momenteel wat minder binding met TOP hebben, omdat ze de kantine missen en nu niet veel meer kunnen dan thuis de wedstrijden van TOP 1 en 2 volgen via Eyecons. We hopen hiermee iedereen de kans te geven elkaar toch weer even te ontmoeten en bij te praten.

 

Het werkt net als in de echte kantine. Je kan zien wie er allemaal zijn op dat moment en je “loopt” zo naar iemand of een groepje toe om even bij te kletsen. Met hetzelfde gemak loop je even later weer naar iemand anders of een ander groepje en dan spreek je die weer even. Je kunt de kantine - net als in het echt - ook weer eenvoudig verlaten, om de wedstrijd te kijken of ‘naar huis’ te gaan.

 

Om onze virtuele kantine te bezoeken, heb je wel een paar dingen nodig:

  • Het belangrijkste is een laptop of PC met microfoon en camera. Mobiel (tablet & telefoon) wordt nog niet ondersteund.
  • Browsers Chrome, Firefox & Edge worden ondersteund (geen Safari). 

 

 

 

Bij gebruik als gast is e-mail validatie niet nodig, hoewel dit wel op scherm getoond wordt. Dit is alleen voor starten van nieuwe "ruimtes" . Bij start dien je wel naam en evt. fotootje in te voeren. Door te klikken op de avatar van iemand aanwezig (of jezelf er naar toe slepen), verplaats je je zelf en maak je connectie: video bellen start met een of meerdere deelnemers. Dit kan in een ruimte, maar ook zeker gewoon ergens op de pagina elkaar ontmoeten lukt ook prima. Op het scherm (rechtsboven) vind je ook aantal functies als : 

- wie is online,  

- chatten met iedereen, individueel of met het groepje van je eigen ruimte

- instellingen als naam en foto/avatar

 

Wonder hoeft niet geinstalleerd te worden, de link is simpelweg voldoende om in de virtuele kantine anderen te ontmoeten.  

  

 

Deze kantine - net als in het echt - kan vooral gezellig druk zijn rondom de wedstrijden van TOP 1 en 2. We denken dan aan de momenten vlak voor aanvang van TOP 2, de rust, de periode tussen TOP 1  en 2, wederom de rust en na afloop van de wedstrijd. Bij de play-offs verwachten we alle toppers online :). 

 

 

Aanstaande zaterdag 20 maart is de kans groot dat het vooral tussen circa 15.00 en 19.30 uur druk kan zijn in de virtuele kantine. Dat TOP/LITTA 1 en 2 uit spelen bij Dalto in Driebergen maakt in dit geval helemaal niets uit ;). Dus kom zaterdag ook gezellig langs in de kantine rond 15.00 - 15.30 (voor aanvang TOP 2), 16.45 - 17.30 (tijd tussen TOP 1 en 2), 18.00 - 18.15 (rust TOP 1) en 18.45-19.30 uur (na afloop TOP 1).

 

Niettemin is deze kantine 7x24 uur open, dus je kunt er altijd en met iedereen afspreken, ook voor een informeel overlegje vanuit je commissie of rol als vrijwilliger.

 

Tot ziens in onze virtuele kantine.

 

 

Share