Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

TOP/LITTA en Mick Snel beƫindigen samenwerking

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA en Mick Snel (28) maken gezamenlijk bekend, dat de uiterst succesvolle samenwerking komend seizoen niet zal worden gecontinueerd. Een gebrek aan spelplezier en vertrouwen in het beleid van de club hebben helaas geleid tot een onoverbrugbaar geloof in een prettige en constructieve voortzetting van de samenwerking. 

 

Snel, die in 2010 als 17-jarige de overstap naar TOP maakte, heeft zich in de afgelopen 11 seizoenen ontwikkeld tot één van de beste spelers van zijn generatie. Hij stond als één van de dragende spelers aan de basis van de vele successen van TOP/LITTA met maar liefst vijf zaaltitels, vijf EuropaCups en twee veldtitels. Daarnaast is Mick al vele jaren een vaste waarde en tevens aanvoerder van TEAM NL Korfbal.

 

Voorzitter Ruud Westerbeek over het vertrek van Mick: “Het is spijtig dat het, ondanks alle inspanningen van de afgelopen periode, niet is gelukt om de samenwerking te continueren. Alhoewel op dit moment de teleurstelling overheerst, moeten wij de situatie accepteren en vooruitkijken naar de toekomst. Met trots kijken wij terug op een mooie en succesvolle samenwerking. Wij wensen Mick veel succes bij het voortzetten van zijn sportcarrière”.

 

Mick over zijn keuze: “Laat ik vooropstellen dat mijn intentie altijd was om te blijven spelen bij onze mooie club. Helaas hebben we, na vele gesprekken en inspanningen, moeten concluderen dat de route die TOP/LITTA in heeft gezet en mijn sportieve ambitie niet matchen. Het plezier in het spelletje en de energie die ik er normaliter van kreeg, namen meer af en het vertrouwen of dit terugkeert op deze route was helaas onvoldoende. Er is daarom gekozen uit elkaar te gaan en ik ga zelf op zoek naar hernieuwde energie en plezier. Gezien de mooie toekomst die Jet, ik en ons kleintje tegemoet gaan, wil ik de beste versie zijn van mezelf. Jet gaat zich focussen op de zwangerschap en wil daarna de keuze openhouden of en zo ja, waar ze gaat korfballen”.

 

“Ik ben ontzettend dankbaar voor alle prachtige jaren die ik heb mogen beleven bij deze mooie club. Ik kan niemand genoeg bedanken voor alle liefde die ik heb mogen ontvangen van jullie allemaal. Ik ben zo onwijs trots 11 jaar deel te mogen maken van dit TOP avontuur. Deze keuze valt me zwaar en was niet makkelijk, ik hoop jullie snel weer te kunnen zien”.

 

 

 

 

Share