Club nieuws

TOP/IAA fresh doet weer mee met de 50e editie van de Grote Clubactie

Beste TOP-per,

 

Op zaterdag 24 september start de landelijke Grote Clubactie. Dit jaar wordt de actie voor de 50e keer georganiseerd, zijn er extra trekkingen en worden er nog meer mooie prijzen uitgereikt. 

 

TOP/IAA fresh doet uiteraard ook weer mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Alle TOP-leden kunnen loten verkopen aan familie, vrienden, buren, collega’s etc.

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (€ 2,40) naar onze clubkas! Dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken, voor nieuw spelmateriaal en voor het opknappen van de beneden-kantine, zodat het daar straks nog gezelliger wordt én we nóg betere feesten kunnen organiseren! 

Met de gekochte loten kunnen kopers hele mooie prijzen winnen, kijk maar hier .

 

Hoe werkt het?

Van 24 september tm 21 november kunnen loten worden verkocht. Er zijn verschillende soorten loten en verkoopmanieren:

  • Alle jeugdspelers uit de F- t/m de D-teams krijgen een eigen verkoopboekje waarmee ze loten kunnen verkopen. Deze verkoopboekjes worden vanaf 17 september uitgedeeld. Op de voorkant van elk verkoopboekje staat een QR-code. De koper kan met zijn/ haar telefoon de persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje scannen en komt dan direct op de persoonlijke online verkooppagina, waar het aantal loten kan worden gekocht. Eventueel kan ook in het boekje een machtigingsformulier worden ingevuld als iemand geen QR code kan/ wil scannen.
  • De A-, B- en C-teams en de seniorenteams verkopen alleen online hun loten. Ook zij krijgen via een email een persoonlijke QR-code toegestuurd die leidt naar hun eigen verkooppagina. De QR-code kan via WhatsApp en social media eenvoudig met familie, vrienden, collega’s, buren etc worden gedeeld, zodat deze kopers online hun loten kunnen bestellen.

 

Win gave prijzen!

Aan het eind van de actie moeten alle verkoopboekjes worden ingeleverd (uiterlijk 12 november), zodat alle handmatige machtigingsformulieren uit de boekjes kunnen worden verwerkt. Alle verkopen die online zijn gedaan, worden automatisch via de online omgeving opgeteld, dit kan t/m 21 november. 

We kunnen na 21 november zien welke teams en wie individueel binnen TOP de meeste loten heeft verkocht, en die winnen uiteraard hele mooie prijzen! De Grote Clubactie heeft prachtige prijzen te verdelen, kijk hier (klik op de icoontjes in de blauwe balk).

En uiteraard stelt ook TOP mooie prijzen beschikbaar. Zo maak je met jouw team bijvoorbeeld kans op mooie prijzen, zoals een avondje bowlen of een borrelpakket. En heb jij persoonlijk de meeste loten verkocht, dan kun je een gesigneerde bal of shirt, een bioscoopbon of zo’n geweldige ijsbeerknuffel winnen. Het overzicht van alle prijzen komt binnenkort op de TOP-website te staan.

Tenslotte kan ook TOP als vereniging mooie prijzen winnen, zoals je hier kunt zien.

 

Informatie over de grote clubactie

Op deze website is een aparte pagina Grote Clubactie ingericht met informatie over de actie. Op deze pagina zullen we steeds nieuwe informatie plaatsen en diverse filmpjes met verdere uitleg over de actie. 

 

Ook op de site van de Grote Clubactie vind je heel veel informatie: https://www.clubactie.nl/, Hier heeft TOP ook een eigen pagina, waar online loten gekocht kunnen worden: EIgen pagina TOP

 

Ook via de social media van TOP, via de trainers, via de team-appgroepen, posters en posters in de kantine houden we je op de hoogte van de Grote Clubactie.

 

En tenslotte ontvang je half september via e-mail informatie over de Grote Clubactie met daarin de link naar jouw persoonlijke pagina. Deze email wordt gestuurd naar het e-mailadres dat bij TOP bekend is (jonge leden ontvangen deze mail waarschijnlijk op het mailadres van een ouder). In deze e-mail zit ook een inlogcode. Hiermee kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina en zie je online jouw lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden. 

 

Heb je nog vragen waarvan je de antwoorden niet op de websites kunt vinden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een echte top-actie dus!

Help ons dus ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Via jouw persoonlijke verkooppagina kun je straks alle winacties zien. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. 

 

JOUW INZET IS GOUD WAARD, ALVAST BEDANKT

 

 

 

 

 

 

Team TOP - Grote Clubactie

Karin Heppener, Tessa Winter & Cynthia Lagendijk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Share