Club nieuws

TOP E1, TOP E3 en TOP F3 herfstkampioen !!

In het vorige TOP-nieuws werd bericht dat TOP E1, TOP E3 en TOP F1 kampioen konden worden. Doordat de uitslag van de wedstrijd van TOP F3 van vorige week was omgedraaid in de uitslagenlijst op internet, dachten wij dat de kansen voor TOP F3 waren verkeken. Begin vorige week werden wij er echter op geattendeerd op de verkeerde uitslag en begrepen toen dat TOP F3 nog wel kampioen kon worden.
Het was afgelopen zaterdag nog lang spannend voor alle speelsters en spelers van TOP F3 alsmede de coaches en de ouders. Na een nipt verloren wedstrijd (1-0) uit bij Pernix moest nog bijna een uur in spanning worden gewacht op de uitslag van concurrent Sporting Trigon F2. Doordat Sporting Trigon F2 gelijk speelde tegen VZOD F1, eindigen TOP F3 en Sporting Trigon F2 beide met 7 punten op de eerste plaats en zijn zodoende gedeeld kampioen!

TOP E1 won in een spannende wedstrijd uit in Delft van directe concurrent Fortuna E1 met 3-5 en is hierdoor alleen kampioen geworden in haar poule!

TOP E3 stond voor afgelopen zaterdag op gelijke hoogte met Velocitas E2. TOP E3 wist uit in Leiden met maar liefst 0-5 te winnen van Sporting Trigon E3 en doordat Velocitas E2 ook won, zijn beide gedeeld kampioen!

Voor alle kampioenen klonk natuurlijk het We Are The Champions, waren er taart, bloemen, medailles, wat te drinken en een toespraak. Natuurlijk zijn alle kampioenen ook nog op de foto gezet. Alle kampioenen nogmaals van harte gefeliciteerd met het fantastische resultaat!

TOP F1 heeft thuis met 6-1 gewonnen van Excelsior F1 en gaat volgende week voor het alleen kampioenschap, hiervoor moet uit bij Pernix minimaal gelijk gespeeld worden. Ondanks dat TOP F1 in een poule zit met zeven ploegen, wordt toch een halve competitie gespeeld en dat betekent dat iedere ploeg slechts een keer tegen een elke tegenstander speelt. Wij wensen TOP F1 veel succes toe!

Namens de jeugdcommissie,

Janny van Dommelen.

Share