Club nieuws

TOP B2 wodt zesde op N.K.

TOP B2 speelde afgelopen zaterdag het districtskampioenschap. Helaas werd de eerste wedstrijd met 4-3 van Telstar verloren. Naar ik heb gehoord speelden de zenuwen een grote rol en was het verlies onnodig.
SCO had een aantal grote spelers, maar niettemin pakte TOP B2 rustig spelend een 2-0 en 4-2 voorsprong. Daarna werd het allemaal onrustiger en verdedigend waren de acties zonder bal naar binnen van SCO voldoende om zelfs 4-5 voor te komen. Gelukkig maakte TOP B2 nog gelijk. Echter vele hadden het gevoel dat ook deze wedstrijd met winst afgesloten had kunnen worden.

De laatste wedstrijd was tegen PKC, dat net als TOP 1 punt had had. TOP B2 was beter en wist na een 3-1 voorsprong uiteindelijk redelijk eenvoudig met 8-5 van PKC te winnen.
Door de winst van SCO op Telstar eindigde TOP B2 op de derde plaats in de poule. TOP B2 heeft er erg dicht bij gezeten. Winst op SCO of een gelijkspel tegen Telstar waren genoeg geweest voor respectievelijk de 1e of de 2e plaats in de poule. In de kleine finale om de 5e en 6e plaats wilde het niet meer helemaal lukken tegen OZC. Er werd met 6-5 verloren.
Niettemin kan TOP B2 terugkijken op een fantastisch seizoen en is helemaal waar wat de supporters regelmatig lieten horen: TOP B2 de beste B2 van Nederland!

Nawoord namens alle ouders van de B2.:

Zesde van Nederland en dat voor een B2-team.T.O.P mag trots op jullie zijn!!!!!!
Namens alle ouders feliciteren wij de spelers,coaches en begloijders met dit resultaat. Wij hebben met jullie meegeleefd maar vooral genoten van dit mooie seizoen Geniet van de vakantie en veel succes volgend seizoen.

Share