Club nieuws

TOP B1 wereldtickets.nl ԤubbelԠkampioen.

 Na het behalen van het Nederlands Kampioenschap zaal in Goes, ging de focus naar het kampioenschap op het veld. Met 1 punt voor op PKC en 2 punten voor op TEMPO, was de strijd zeker nog niet gestreden. De 1e concurrent Tempo, werd in een gedegen wedstrijd met 11-9 verslagen en doordat PKC Tempo ook wist te verslaan werd op 12 mei de beslissende kraker gespeeld tussen TOP en PKC. Een zeer spannende wedstrijd, die je wekelijks zou willen spelen werd gewonnen met 14-12 en het beslissende gat werd geslagen.

Afgelopen zaterdag kon het kampioenschap gevierd worden na een schitterende partij korfbal tegen Meervogels, 7-22 winst. Na 13 wedstrijden hebben we maar liefst 202 doelpunten gescoord.

Als eerste willen wij onze invallers bedanken, Thimo, Wouter, Inge en Ashley. Jullie ook gefeliciteerd met kampioenschap van TOP B2.Op 30 april raakte Danny helaas geblesseerd tijdens een toernooi met Noord West. Hopelijk ben je er op tijd weer bij. Wouter de K heeft gedurende de laatste beslissende wedstrijden een belangrijke bijdrage geleverd aan deze teamprestatie. Als laatste willen wij onze shirt sponsor Richard L.J. SPORT bedanken. Het bloemetje staat al in zijn winkel.

Op zaterdag, 2 juni spelen wij onze laatste competitiewedstrijd: 10.45 uur TOP B1 – KZ B1. Wij gaan er weer een mooie wedstrijd van maken met hopelijk veel doelpunten. Op zaterdag, 9 juni: halve finale, wees erbij en kom ons steunen.

Tijd, lokatie en tegenstander zijn nog niet bekend. Strijd gaat tussen Deetos en KCC. Nadere info volgt op de TOP-site,

Fenna, Sanne, Sabine, Lonneke, Wessel, Thomas, Miquel en Danny, en uiteraard alle invallers,

wij zijn trots op jullie, de coaches.

Share