Club nieuws

TOP A3 Herfstkampioen 2006

Afgelopen zaterdag is TOP A3 er in geslaagd om ongeslagen Herfstkampioen in de klasse A3D te worden.
Eigenlijk was TOP A3 al vorige week kampioen maar het team wilde zonder puntverlies kampioen worden. Afgelopen zaterdag moesten we tegen SDO A1 in Hillegom. SDO is al jaren een lastige tegenstander die meestrijd om het kampioenschap en zeker nu wilde ze een kampioenskiller zijn. Er was sprake van een ideale startsituatie. Het team was compleet (Kelly, Moniek, Sabine, Saskia, Sophie, Bjorn, Lars, Marcel, Rene) op volle sterkte. Er waren 2 coaches (Frans en Ad), een van de trainers (Aad Witteman), heel veel ouders, broers en zussen. Ook hadden we dit keer een mascotte (Mack). Zelfs de sponsor Dhr Van Berge Henegouwen van Autorijschool Van Berge Henegouwen was aanwezig .

De wedstrijd verliep echter niet zoals we gehoopt hadden. We kwamen in no time met 6-2 achter. We kregen veel kansen die we niet afmaakte. Mede door het door de coach van SDO opgelegde fysieke spel, de gladde grasmat waar de lange heren niet goed raad mee wisten bleven we lang achter de feiten aan lopen. Met rust was het 6-3 voor SDO. Na een donderpreek in de rust ging de A3 weer het veld in. Langzaam maar zeker kwamen we toch dichterbij. Na een tactische wissel konden we SDO breken en gelijk komen. De terugkerende senioren van SDO begonnen zich fanatiek te roeren. Het had een vreemd effect. SDO werd steeds zenuwachtiger en TOP A3 werd steeds beter en fanatieker. Uit eindelijk werd het 9-11 voor TOP. Resultaat: ONGESLAGEN !!!
Na afloop was er de gebruikelijke speech van iemand van de juniorenraad met bloemen en een heerlijke taart. (Janny, bedankt voor het regelwerk!). Daarna snel terug naar het TOP-punt alwaar de bekende CD al draaide: We are the Champions. Van onze sponsor kregen we iets te drinken aangeboden, daarna van het bestuur, de Juniorenraad, van oud Coach/trainer Nico. Daarna zijn we met het team gaan eten en wezen stappen in Noordwijk.

Al met al was het een zeer geslaagde dag en nacht. Tot slot willen we iedereen bedanken die dit succes mogelijk heeft gemaakt. Onze trainers toen we nog klein waren, de trainers in de junioren (o.a. Nico, Claudia, Jose, Frank V.), de invallende coaches (Frank, Claudia, Jose, Nico, Frans en Ad), onze sponsor, scheidsrechters en voor de rest iedereen die we vergeten zijn.

En nu op naar het zaalkampioenschap!

Share