Club nieuws

TOP A1 strand in halve finale tegen PKC A1

TOP A1 stond afgelopen weekend in de halve finale van het NK voor A jeugd.
Onder zware omstandigheden (erg warm) moest TOP A1 het in Papendrecht opnemen tegen PKC A1. De sfeer was geweldig, mede door de vele TOP supporters.
Na het oplopen en voorstellen, trok de rook langzaam weg en kon de wedstrijd beginnen.

We zijn sterk begonnen en zijn de duels goed ingegaan. Een snelle 1-0 voorsprong, gevolgd door een aantal goede kansen beloofde veel. Echter na 6 minuten liep Marieke, na een overtreding van haar directe tegenstandster, een knieblessure op. Marieke, veel sterkte en we hopen met je dat het dit keer meevalt. Fredy moest onverwacht in deze spannende situatie al na 6 minuten invallen. Je hebt het geweldig gedaan. De gehele 1e helft hebben we redelijk goed ons spel gespeeld. Verdedigend hielden we het goed dicht, alleen hebben we verzaakt om enkele uitgespeelde kansen en 2 strafworpen af te ronden. Ruststand 5-4 voor PKC.
In de 2e helft wisten we na 5 minuten op 5-5 te komen, maar 5 minuten later had PKC de 2 punten voorsprong. Een strafworp in de 2e helft zorgde weer voor de aansluiting in de 19e minuut (7-6). Zichtbaar werden de gevolgen van de warmte. We hebben hard geknokt en tot de 24e minuut streden we mee om de finaleplek. Na een score van PKC 8-6, het missen van goede kans aan onze zijde, werd het verschil 3 punten. Uiteindelijk werd het nog 13-9. We zijn een ervaring rijker en een illusie armer (woorden van Tjalling)

Share