Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

T.O.P. 4, 6 en A4 kampioen!

TOP 4
Afgelopen zaterdag heet TOP 4 in een rechtstreeks duel tegen de nummer 2. Koog Zaandijk het kampioenschap binnen gehaald. TOP 4 zal door deze winst promoveren naar de Res. 1ste klasse en is de aansluiting met het derde een feit. In de nota TOP en Toekomst was dit een van de doelstellingen. Ook op het veld is TOP 4 nog volop in de race voor het kampioensschap en staan ze gedeelde 1ste.
TOP 4 gefeliciteerd. Een bedankje voor de junioren is op zijn plaats. Zij hebben veel ingevallen en wissel gestaan bij TOP 3 en 4. Waardoor TOP 4 steeds op volle sterkte aan de wedstrijden kon beginnen.

TOP 6
TOP 6 heeft afgelopen zaterdag gewonnen en kan zich op dit moment al kampioen noemen. Aanstaande zaterdag spelen zij al vroeg tegen VZOD. Indien TOP 6 deze wedstrijd gelijk speelt of wint dan zijn ze alleen kampioen.
TOP 6 veel succes zaterdag.

TOP A4
TOP A4 is inmiddels ook al kampioen. De medeconcurrent verloor afgelopen zaterdag. SDO kan theoretisch nog gelijk komen. Een punt uit twee wedstrijden halen maakt jullie alleen kampioen. Succes de komende wedstrijden aan alvast gefeliciteerd met jullie 1ste plaats.

Share