Club nieuws

TOP 2 kampioen

Het was al even een feit. Alle vinkjes waren gezet en naaste concurrent Groen Geel hielp in de slotfase van de competitie enorm mee door gelijk te spelen. Zo werd TOP 2 al twee weken geleden kampioen zonder er zelf iets voor te doen. 

Maar, feit blijft dat de doelstelling met glans is bereikt: KAMPIOEN!! Lekker weer terug in de reserve ereklasse, weer lekker tegelijk met 1 spelen, lekker als 1 selectie op pad. Iets om weer naar uit te kijken. 

 

Het seizoen verliep niet altijd soepel, goede wedstrijden werden afgewisseld met hele matige, maar de winst was wel steeds voor TOP. Pas in de allerlaatste wedstrijd, gisteren tegen Groen Geel werden de eerste punten verloren (19-17). Een wedstrijd waarin er dus niets meer op het spel stond en afscheid nemen centraal stond. Het was moeilijk om een goede wedstrijd neer te zetten terwijl je al kampioen bent. Van Groen Geel kregen we heel sportief een bos bloemen voor het behaalde kampioenschap. Over de wedstrijd zelf was weinig te vertellen, maar vooral Groen Geel probeerde er nog een wedstrijd van te maken. Toch werd het een memorabele wedstrijd, want niet eerder was er een wedstrijd waarin maar liefst 6 strafworpen werden gemist! Ach ja, het deed er verder niet zo veel toe, maar daardoor verloor TOP wel de wedstrijd. Het was invaller Stan Postma die met een prachtig schot vanaf de zijlijn het laatste doelpunt van het seizoen maakte. 

 

Dit was de laatste wedstrijd in TOP 2 van Wessel, Thimo, Bastiaan en Sascha. En natuurlijk ook Fenna, die de eerste helft in 1 speelde, maar toch wel “van ons” is.  Heel veel succes met jullie andere (nieuwe) korfbalstappen! Tot slot nog even een bedankje aan alle reserves die ons het hele seizoen hebben geholpen. En, niet te vergeten, al onze trouwe supporters. Tot volgend seizoen en geniet van de vakantie!!

Share