Club nieuws

Toegangreservering TOP/LITTA 1 – DOS’46 1

Aankomende zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. En goed nieuws: we mogen weer publiek ontvangen tijdens de wedstrijd. Voor binnensportlocaties geldt helaas niet 1/3e capaciteit zoals bij voetbalstadions wat betekent dat we nog steeds 1,5m afstand moeten houden op de tribune. Hierdoor zijn we genoodzaakt te werken met een lijst van reserveringen op naam tijdens de wedstrijd van TOP/LITTA 1 – DOS’46 1. Voor de wedstrijd van TOP/LITTA 2 is reserveren niet nodig, daar geldt VOL=VOL.

 

Na de wedstrijd van TOP/LITTA 2 vragen we de bezoekers de zaal te verlaten. Vrijwilligers met een functie tijdens de wedstrijd van TOP/LITTA 1 hoeven zich niet in te schrijven.

 

INSCHRIJVEN GESLOTEN

 

Alleen TOP-leden en vrijwilligers van TOP/LITTA kunnen reserveren. Je kunt maximaal twee plekken reserveren – de 2e plek MOET voor iemand uit hetzelfde huishouden zijn (dit wordt gecontroleerd) – geef bij een reservering voor twee personen beide namen door. Kinderen (tot 13 jaar) kunnen alleen mee als de ouders plekken toegewezen hebben gekregen. Kaarten zijn niet overdraagbaar, ook werken we met een reservelijst, mocht je toch niet kunnen komen geef dit dan aan. De inschrijving zal woensdag om 17.00 sluiten.

 

Inschrijving geeft geen garantie op een plek. Er wordt uiterlijk donderdag een mail gestuurd of je wel of niet een plek hebt weten te bemachtigen. Aangezien de plekken met de huidige regels vrij schaars zijn, heb je wanneer je voor a.s. zaterdag een plek krijgt toegewezen, een kleinere kans voor de volgende wedstrijden om ook daarbij te mogen zijn. Mogelijk bieden we dan deels andere leden en vrijwilligers de kans bij een wedstrijd te zijn.

 

TOP/LITTA heeft door het missen van een meerdere wedstrijden veel baromzet en entree inkomsten van neutrale- en bezoekende toeschouwers misgelopen. We zullen niet met een toegangsprijs voor eigen leden werken, echter kunnen wij een vrijwillige bijdrage zéker goed gebruiken. Aanstaande zaterdag zullen er QR-codes hangen om een eventuele vrijwillige bijdrage te geven, deze bijdrage kan ook bij de entree per pin worden voldaan.

 

Om binnen te komen gelden de volgende regels. We willen je vragen deze goed door te lezen voordat je naar onze accommodatie komt en de aanwijzingen van onze vrijwilligers goed op te volgen:

  • Je bent in het bezit van een corona toegangsbewijs (CTB, de bekende QR-code), dus genezen van Corona, gevaccineerd of negatief getest door de GGD, voor iedereen van 13 jaar en ouder. Een controle zal worden uitgevoerd i.c.m. een geldige legitimatie.
  • Je hebt geen corona gerelateerde klachten of een positieve (zelf)test. 
  • Je blijft zitten/staan op de aangegeven plek op de tribune en behoudt hiermee de 1,5 meter afstandsregel (mensen uit één huishouden mogen bij elkaar zitten, maximaal 2 mensen bij elkaar).
  • Vooraf en na afloop van de wedstrijd zit je in de kantines op een stoel. De kantine sluit om 22.00 uur, de laatste ronde is om 21:45 uur. Wanneer er geen stoel vrij is dan moet je helaas naar huis.
  • Je draagt een mondkapje bij verplaatsingen.

 

Tijdens de wedstrijd van TOP/LITTA 1 kunnen belangstellenden zonder kaartje in de beneden kantine de wedstrijd op het grote scherm kijken. Een zitplaats is hierbij verplicht. Na het eindsignaal moeten deze bezoekers de kantine verlaten zodat we voor een deel van de toeschouwers van de tribune een zitplek hebben. Ook hier geldt, geen vrije stoel in de kantine betekent helaas dat je naar huis moet.

 

Het is allemaal ingewikkeld, lastig, zelfs een beetje vervelend wellicht. We moeten ons aan de regels houden, met z’n allen krijgen we Corona eronder en we zijn al lang blij dat er weer iets mag en dat we ons team weer in de hal kunnen aanmoedigen!

 

 

 

Share