Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Toegang play-off 2 TOP/IAA Fresh - Dalto/Klaverblad verzekeringen

Reserveer nu je toegangsbewijzen voor de 2e play-off wedstrijd in De Korf, zaterdag 1 april om 19:00 uur, TOP/IAA fresh - Dalto/Klaverblad Verzekeringen. De eerste wedstrijd ging naar Dalto, dus we staan met 1-0 achter. Er moet dus gewonnen worden om nog een kans te maken op de finale. Het aantal plaatsen in De Korf is beperkt, dus vol=vol.  Wees er dan ook snel bij. De toegangsbewijzen worden uitgegeven op naam en zijn NIET overdraagbaar. 
Het kan zijn dat we mensen moeten teleurstellen,. de organisatie zal daarom mensen voorrang geven (eigen leden, trouwe supporters, sponsoren, leden Club van 100 en Business Club). Bij twijfel beslist uiteraard de organisatie. Woensdagavond a.s. wordt via e-mail bekend gemaakt wie er toegang heeft en wie helaas op de wachtlijst geplaatst zal worden. Donderdag avond kunnen de toegangsbewijzen worden afgehaald en eventueel betaald in de kantine, 

 

Toegang ((ere)leden, cv100, BC en sponsoren hebben gratis toegang)
> jeugd tm 15 jaar 3,00
> vanaf 16 jaar 5,00
> 65+ 3,00

 

Uitverkocht. Voor vragen e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Share